Tuesday, December 8, 2009

Pengantin Baru

Sabtu malam yg lepas, aku ditugaskan utk shot di majlis pernikahan adik kepada kawan sekolah aku dahulu...Thanx Fathiah sbb memberi kepercayaan pada aku utk merakamkan moment2 terindah di majlis adik ko nih.....

Pengantin perempuan yg ceria & pengantin lelaki yg super cool...sekali pandang...style dia mcm izzuddin bdk class aku mase degree...heheheee

Majlis yg simple tp sangat meriah....& family mereka yg sangat sporting! cheer :)
Anis & Bakri
Selamat menepuh alam rumah tangga
Semoga kebahagiaan milik kalian berdua & semoga dimurahkan rezeki

Nota kaki: tetibe teringat majlis si Jedd 27/12 ni...warghhh aku redha ko tinggalkan aku bujang sorang2...xpe jedd...jodoh ko dah sampai..no need to feel guilty ok! ahaks...tp aku ilang lah kawan nak wat aktiviti keluh kesah mak esah kan..keh keh...owh lupe jedd ni partner aku dlm class & lab mase aku form4 & 5...:)...pikir...pikir...ape lah hadiah yg aku nk beli...aku dah ketandusan idea nih!!!!!

No comments:

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...