Friday, January 9, 2009

-Boikot-

Mmg banyak barang Israel yg masuk dlm list kegunaan aku..so, kene pikirkan alternative utk berubahah..wawawa "ubah cara hidup" teringat kate-kate hikmat ni..erm pasal nestle tu..aku leh ubah...but loreal & kotex..wawawa payah nk carik yg serasi ni..ni dah masuk std nk carik pasangan idop namenye..huk22 xpe..brand buatan malaysia kn banyak...ubat gigi pon aku leh ubah kn even dulu mmg payah..tp dah cube Halalgel..mmg best ok!..tp kene berani cube lah kn..xpe..facial wash, daily cream, compact powder..kite cube list made in malaysia lah kan [tp aku tau..aku akan ade mslh lah nnt kan..sbb takes tym jugak mase nk jumpe loreal as a product yg sesuwai] & now, dah masuk taun ke-7 aku gune product tu..xsangke dah lame rupe nyer aku menyokong pihak Israel ni..tp bile mengenangkan nasib sedare se islam kita terus di bedil dek bom sesuke rase..xsampai ati..nak membantu secara terus iaitu menerusi tenaga or wang ringgit..mmg termampu..ape yg mampu ade lah usaha utk tidak terus meng KAYA kan pihak musuh yg sangat kejam itew...& selain doa utk keamanan akan kembali pd pihak palestin..kite patut lah memboikot produk dr pihak pengganas yg sangat kejam..tp blogspot ni sape punye ek? yg aku dpt dr artikel yg di fwd...fotopages jek setakat ni,..pehtu..aku lak dah terbeli MP3 mickey yg comei itu..di mana product dr brand disney yg tersenarai dlm product patut di band..wawawa sungguh xteliti aku ni rupernyer!



ohh ade lagi..patut kah dibakar intel & windows xp + system axapta kat opis aku ni? sbb ni kan barang buatan israel..uikss pening..pening



nota kaki: sama-sama lah kita berdoa..utk memberi sumbangan, sila rujuk pada sumber yg sahih..supaya sumbangan anda disalurkan pd pihak yg betul bukan pd yg ambil kesempatan

----------------------------------------



sedih tgk baby-baby comei & kanak-kanak xberdosa jadik mangse...tgk gamba pon dah sedih..inikan nak tgk video yg direkod..wawawa xsanggup...alhamdulillah malaysia ni masih aman damai

1 comment:

cyana said...

same2 kite boikot barangan ISRAEL... bley jek ape yg termampu... jgn lupa doa byk2 utk muslim di GAZA!

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...