Tuesday, January 13, 2009

Wedding Lagi

Ni termasuk kisah tertangguh lagi...giller malas nak hupdate kn..meh arr aku sekali arung kan dlm entry ni yeaa..hehehe [actually N3 ni aku dah wat draft since last week lagi..tapi MALAS nak siapkan jek..xdek idea tym tu kan]



So, aku mo wat ringkasan ringkas utk wedding akhir tahun lepas lah yeaaa...



#1 - Kak Shikin & Abg Ridzuan @ Manjui, perak..alamak rumah lelaki bukan ke last weekend oppss ke weekend ni? lupe plak aku nk cek kad depa...kalo terlepas tu..sorry yea kakak...kami di 10L busy utk menyambut junior baru..kire berita ni lagi hot dr berita majlis kawen warga 10L..huk22
#2 - Ok, next plak si Zehan kat Taman Seremban Jaya, Senawang...pengantin yg sporting & sempoi..terok jugak dibuli dek semua org kan..xpe..name pon pengantin..kompem lah kene buli..pehtu kene senyum jek all da time..xpe..aku paham mulut ko kompem lenguh nak senyum kan tym tu..tp xpe..cume sehari tu jek kan...kan?
#3 - Ni apple [bukan name sebenar..huhuhu :P], Apple ni name glemmer dia tym sekolah dulu..ikut sejarah yg detail aku xbrape nk hengat but aku rase sbb muke dia cam apple kot..sebab dia dpt name ni..tym Form 3, dia sekelas aku..so, dia ni Pen.Ketua tingkatan, & ketua tingkatan aku name dilla jugak..so, utk elakkan kekeliruan..dapat lah dia name ni..hehehe tapi aku xsempat nk tgk dia bersanding sbb aku dtg jengah dia pon before dia nikah..sbb dia nikah same day ngan zehan. ni gamba..mcm baser aku mintak dr dia lah kn...2 pon dia kene mintak dr kawan dia..hehehe gamba dr photog dia xsiap lg...
#4 - Before pegi Jitra, aku singgah Penang. Ni adalah exOpismate si mira.alah kire dulu Haiza ni staff Modular lah kn..heheee..so, aku pon menyibok sekali lah kat wedding ni kan..sambil tu dpt lah berjalan-jalan carik penat kat penang.
#5 - Selapas itu, turn si nik & dakwan plak...diz tym aku serang Jitra, kedah la plak kn..family Nik & Family dakwan dr melaka..mmg sporting ok!..kire aku & sharna dpt lah melaksanakan tugasan kami dengan lancar & jayanya..tp std bagi beginner nyer style lah kn..
# 6 - Balik dr Jitra, keesokannya lak...kami beraksi di Dewan bankuet, shah alam pulaks..penat mmg penat..tp dah itu yg leh wat kami rase hepi & puas kan..so, layan kan..diz tym opismate aku nyer adik nyer majlis lak..2-2 pengantin ni masih study kat Oversea..so, dorang mmg balik purposely utk majlis ni..tp pengantin pemalu + segan silu..tp yg penting 2-2 nyer same cantik sama padan..huhuhu [dorang dah selamat sampai kat Ireland & mane tah lagi sorang..lupe lak aku tp album lom deliver lg..cume kitaorg sempat deliver DVD jek..hehehe kire ok lah 2 kan dari xdek langsung]
#7 - Ni kawan si Musab..alah hubby kak sharna tu [pelase remember ok!..KAK Sharna ok!] hehhee..aku saje jek join kejap si Musab menembak kat wedding ni..ni pengantin lagi sempoi gilak babas tau~~~~sebab 2-2 pengantin selambe+sempoi, bukan setakat pengantin jek yg sempoi..majlis depa pon sempoi ok! sume nyer menggunakan konsep wasatiah
oppps wedding ni dah masuk Tahun 2009 lah..tp depa ni nikah 27/12/2008 lah kn..tym kami kat Jitra, Musab cover sorang2 mase tu..huhu :)




Nota Kaki: 1 )To all pengantin..SELAMAT PENGANTIN BARU....semoga berbahagia & berkekalan selamanya..amin



2) Kepada Munira ReJab, Aied, Zubed - Selamat Pengantin Baru jugak & semoga berbahagia & berkekalan selamanya..amin..dan aku nak say sori xdapat nk hadir diri utk memeriahkan majlis korang..pape pon thanx for ur invitation...

2 comments:

xy~han said...

wahh OP yg berjaya ni yun..
every week ade jek masyuk.
xyah la muntah ijau ngadap coding lg pasni.. ;p

*Yun* said...

2 kisah taun lepas lah..kebetulan..lepas ni mmg muntah ijau + batuk darah lah..ngadap coding tah pape ni kan

utk ko...be a good wife..jgn ngelat nak masak lak..hahahaa :P

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...