Wednesday, January 21, 2009

Cerita ku hari ini

bebenornyer, aku xdek idea nak hupdate ape lah kn..xde ape yg nak dirapukan since aku cam blur-blur jek 2-3days ni..so, Idea pon malas nk muncul pehtu ngan bahan pon Non Ado kan..so, aku wat-wat xreti jek lah ngan blogs ni kan..ala2 membiorkan labah-labah datang menjenguk lalu meninggalkans sawang-sawang nya...TETAPI tetibe kak sharna send gamba..ahaks..soh aku amik dr S drive..kekekee..ape lagi cargas...ni lah dia minuman TGH ni..saje mengetest San Farncisco yg dah lame bertapa kat Ground Floor tu..xpenah cube beli..so, mo torai..sbb ade offer buy one free one...Ni lah penjimatan namenyer ok!...so, ok lah kan sekali sekala..nak selalu tu..aku xberkemampuan lah kn...Kak sharna gigih snap gamba ni pakai camera phone dia..kekeke..ok lah tu...oppsss yg ni versi Israel ke IDAK..aku xsure...xdelak aku tgk dlm list before beli..xpe nnt aku g cek..kalo ade..xleh beli lago [cettt dah beli baru nk cek,,ape kejadahnye lah kn]..ok lah cukop lah tu....



Nota kaki: balik melaka nnt nak makan ikan bakar lah..oppss lupo..musim CNY xptt pegi sbb kompem penuh...so, jjgn nk menyibok kan diri di tpt ygd ahsedia sibok tu kn



-----------------------------------------------------

Ni kisah semalam

Lunch hour..tetibe jek plan nak melahap kat Mr,kenny...oppss Murni marah nnt sbb pg xajak dia..ahaks...bukan apo..saje jek..ade hal sket before tu...pehtu dia tgh meeting TOK..xkan mo ganggu kan..so kami berdua ajolah cargas ke OU utk memuaskan napsu makan kami yg xdpt nk dibendung itew,..kekeke..



Rapuan aku: oppss ayam dia makin kecik ok utk set 1/4...ke ayam xcukup besor dia dah sembelih tok dipanggang..ahaks...pehtu muffin dia kekal sedapppp lah kan...aku mmg xpuas ati ngan ayam dia lah kn..dah lah lapooooo pehtu kenonet jek..xcukup lah.....[giller ke ape aku nih..mcm masuk phase pelahap dah ni]..ok lah itu sajek...ni aku mampooo makan sakan sbb baru dpt gaji..ko tgk lah aku mase minggu per-1 di bulan februari..mmg berkerut lah dahi kan..sbb feneng pikirkan budget dah short..2la layan kan napsu makan 2 lagi!

3 comments:

Queenin Murni said...

OH..sememangnya hati ku terasa sebab kamu mmg suke kemana2 tak ajak aku.. takpe,pahit ku telan jua.. lenkali aku lantakkan ajelah.. ku sedar diri ini.. :P

*Yun* said...

hehehe..no komen~~~
kalo kamu ikut..bocor lah rahsia kami~~wawawawa

cyana said...

sedynyer dgr statement puan a.k.a mrs murni... len kali bley p melantak lg.. wakaka

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...