Friday, February 6, 2009

Jumaat Lah

Haihhh** apelah sengal aku arini..sbb aku xteringat langsung arini dah Jumaat ok! OMG..apelah penyakit ni..ke ni akibat makan oppsss minum air bersemut lah kot...ahaks*

Weekend ni cuti pjg lagi..huhuhu :P sonoknye lah kan..but diz week kene balik kampung [nmpk sgt aku mmg mim alip lam sim nak balik kg ok!]..ade misi yg lom diselesaikan..kekekee perjanjian ngan mak aku lah tu..ahaks..xpe leh servey sket package wedding tok Sharna sbb ade org request kan..kebetulan org 2 kat melaka..so, layankan ajo..mase CNY sume butik yg serang...TUTUP...depa ni celebrate skali kot CNY..hehehehe

*12.45pm*
owh lupe...arini aku dok layan utube citer Ayat-ayat cinta..gila x up-to-date kn aku nih..yolah baru nk layan citer kekekee...ni pon setelah aku khatamkan novel dia smlm..hehehehee erm tp lebih terkesan bace novel dia lah...seperti rase mau jek lelaki seperti itu Fahri [dah lah digilai 4 wanita dlm novel & muvi tu kan..campur aku lak..dah jadik 5..kompem xlepas..yolah islam kn membenarkan lelaki kawen 4 jek..huhu:p sibok jek nak masuk list jugak kn aku nih..haih*]..seyes ade ke lelaki yg sebaek tu ek..xpe insyallah ade sebenarnya..kan ustaz alim ulama' kan baek semua + muslim yang len pon baek jugak kan...untung nya aisya dalam cerita tu kan..ape yang pasti..tuhan telah menentukan "lelaki yang baek adalah utk perempuan yg baek & begitu lah sebaliknya"

dalam novel byk ayat2 quran + hadith + puisi2 yg dititipkan sekali wat panduan...erm nak kaji sndrik or bace sndrik carik dr terjemahan quran or terjemahan hadith tu payah lah kan...

tapi ending novel & muvi adalah len sket lah kn...xpe nak tau kene bace & tgk sndrik ok! yang pasti fahri versi muvi itu hensem ok! tapi abg tam lg ensem kot...sbb pagi td dok layan lagu abg tam jek sambil wat kroje..hahahahahaa

meh Layan lagu ni lak ok!


Nota Kaki: Layan citer ni teringat kat Maria yang mane sumtime kami panggil dia Mariam juhak..hik33*, adekah Maria akan jadik seperti Maria dalam citer tu? Wallahua'lam lah kan...hope dibukakan pintu hati nya..amin...~~~

No comments:

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...