Wednesday, February 11, 2009

Virus Novella


Aku terkene virus...wallawe kan...virus ni agak merbahaya ok! Sbb nye aku berjaya xtido malam tu smpai subuh..lepas subuh baru leh tido..tp sempat jugak wat sardine roll tok adik aku.. sbb dia nak tapau bwk g sekolah [actually kene pakse, kate nk jadik kakak mithali kan..bukan selalu pon dpt layan dia kn..tu sebagai hadiah dia tolong putarkan cheese mase aku wat cheese cake isnin tu..hehehehehe]

Tgk gamba atas tu dah kire kowang pon paham kan...buku ni aku dah beli since bulan 12 aritu..tp non ado keinginan nak bace kan..al-maklumlah ... nk khatamkan buku ayat-ayat cinta tu pon berbulan lame nyer...kekekee oleh itu, aku xdelah beria kan...tapi before balik sabtu aritu,.,.aku sempat lah sambar buku nih...kot-kot aku xleh tido dlm bas kan..xdelah boring sbb aku xjumpe earphone MP3 aku tu kan...[terok btol lah..barang bersepah lah plak]

tapi dalam bas aku berjaya tido kan diri aku selama 2jam..hehehe so, non ado sesi bertasbih di dalam bas yea..aku hny bertasbih dlm mimpi ajo....cerita nya bermula begini...

Isnin malam [masih kat Melaka], hehehe kan aku sambung cuti selasa tu...malam tu aku boring giller sbb nk berborak ngan adik aku..dia sibok ngan homework dia kn..nk tgk TV..tv dah kene booked dek org len..so, aku malas nk layan citer depa tu..so, aku layan blues lah bace novella-indonesia-lah kan..hehehe mule2 baser jek..semacam malas nk teruskan pon ade..but gigihkan jugak ati sbb xtau nk watpe kn...dah lah internet cam haram jek..bapak lembap nk mampuihkan...so, layan kan ajo...skali layan punye layan..best plak..mau xbest kan...sbb citer pasal seorang pemuda yg azzam nye kental ok! sbb berkorban utk family...ade ke lagi org mcm ni? pape pon aku salute lah kat dia...utk part 1 ni best sbb xdek cintan cintun ok! so, best sket layan..kang asik cintan cintun aku lak yg emosi lak..sbb hangen jek lah kn..pepaham je lah citer novel..either jln citer dia as per kite nak or xsperti yg ku jangka...sumtime luar alam lah kn..hehehe

tp best lah byk jugak input leh dipupukkan dlm dada as ilmu tambahan dlm kehidupan...semoga leh jadik kental mcm azzam..hehehe :) so mo lebih..bace sinopsis dulu yeaaa dekat sini.. nak extra lagi..sila lah beli buku ni or pinjam ke..& BACE ok!

mlm td smpai KL..teros capai yg siri 2..skali bace depan, bace tgh , bace belakang..citer more pd ati & perasaan...mmg lmbt lah abis jawab nye...:)..bace bape page dah rase boring..kene tunggu mood xtau nk watpe tu dtg lagi kot..baru leh khatam buku tu..hehehehe

sampai opis try google kan..ruper2 nyer citer ni dah dimoviekan but lom ditayangkan lg...so kene tungguuuu..nk tau info tgk sini VERSI MOVIE

No comments:

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...