Thursday, February 26, 2009

Teringat

Erm to all my fren yg same-same kenal kat bad@epul [Saiful Bakhtiar] - betol ke idak tah..ingat2 lupe lak name budak sorang ni...erm actually, dia kem salam [dgn lafaz assalamualaikum] kat semua yg mengenali...dia suh inform tyg dia dah slmt smpai kat Riyadh last week [dia dah bgtau before dia fly..tp cam baser aku xberapa nak ingat lah kan] hehehehe

ampun kan patik tuanku.....kelupaan yg TAK disengajakan oleh diriku...

menurut beliau, dia akan berada di sana selamat 2 tahun atau lebih dr itu..semua itu bergantung pada rezeki beliau di sana...

dan sehubungan dengan itu, setelah dikorek sehingga ke akar umbi....insyallah dia akan kembali utk seketika sekitar July 2009 nanti..utk perkhabaran yg lebih menggembirakan..hehehe

Maka, nanti kan ajolah yeaaaaa....

sebab

katenye,.......

"SUPRISED"

Nota kaki: suprised lah sangat..mcm lah aku xtau kan...

1 comment:

yam said...

aku rasa tau dah ape berita tu...

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...