Skip to main content

Kite Semua Pemenang!

GGO's @ Bowling Cerita 1:

Plan bowling ni baru jek lagi..tp plan asal aktiviti ni on 18-Apr-2009 tapi kami kene awalkan atas sebab-sebab tertentu..seb bek ahli GGO len ok jek ngan Date baru tu kan...maka, turun lah kami beramai-ramai di pagi Ahad yg permai di Cineleisure Damansara....oppss pagi ke? oh I sampai pagi lagi kan...tapi yg len.....

GGO's @ Bowling Cerita 2:

HSM & abg Soljar - 10.00am kot dah smpai... [on time tau mereka ni..al-maklumlah berdamping ngan abg soljar yg sgt ketat disiplin...nya]...
Kantan - 10.40am..hehehe setelah aku ronda2 kat bukit pantai...pehtu g isi minyak vagai..ingat kn smpai lmbt sket..semua dah ade kn..tp aku lah peserta ke-3 smpai di garisan penamat..chewahhh dapat
Sunplawer&moose - 11.30am..cett aku dah smpai baru nk gerak dr shah alam..sungguh xpatut kan...
Kenanga & Kemboja - 12.++pm cissss....ade ke ptt dia tny..ehh bowling arini ek? hampehh hampehh lah kan..seb baek..mood naga aku aritu agak kesejukkan sket...kalo idak..kompem dah terbakar cineleisure tu..:P
GGO's posing sakan
GGO's @ Bowling Cerita 3:

we all maen 2games jek..2 pon ramai yg sakit2 jari jemari dah...dah lah asik kene marah ngan pekerja bowling..dik xleh amik gamba..flash tu ganggu org tgh tournament tu..eleh ape kelasss flash pon leh effect kn..xterror lah tu..hahahahaaa

GGO's @ Bowling Cerita 4:

game 1 - Puan sunplawer membolot tahta juara tanpa memandang ke arah peserta len..xpe amik ajolah...
game 2 - miss kemboja..menang ngan megah nye..eleh..kowang xleh kejor aku dahhh...

GGO's @ Bowling Cerita 5:

Menang gaya - Mr . moose [bola spin nyer] & soljar [gaya yg maintain same toks etiap pembalingan]
Menang sorak - kami semua..yeahhhh tp upset hadiah xcukop ok!
Menang duit - ehh mane pakai duit ma....menang cupcake adelah...sapekah yg dpt kupkek..angkat ibu jari kaki cepat!
Menang longkang - HSM lah yg totap setia ngan longkang ini

aksi-aksi GGO membuat balingan/lontaran peluru berpandu

GGO's @ Bowling Cerita 6:

Upset xdpt makan meatball kat IKEA tau...ayam penyet pon ayam penyet lah.....janji perut guwe xmasuk angin ..keluar asap..opssss

ecece kemboja...senyum smpai nmpk esofagus nmpk..

GGO's @ Bowling Cerita 7:

Tamat sudah...next aktiviti lak..nak cube kuak lentang lak lah...hehehee

Nota kaki: Keseluruhan cerita..saya berpuas ati kerana dpt menyiapkan N3 nih..hehehe salah lah... kami semua berpuas ati ngan perlaksanaan aktiviti ni..sekurang2 nya dpt mengurang kan kemurungan miss kenanga kite....so, kenanga...u shud plan aktiviti len supaya thp kemurungan ko tu dpt di nyah dr jiwa kacau ko tu...:P

Comments

dewman said…
orang pertama komen a.k.a pemenang tanpa saingan, ala gambar pertama tu muka i nampak separuh!! upset.. neway mmg fun hope every month akan ada aktiviti yang sihat tuk ahli2 GGO
chajuya said…
yeay...jom aktiviti kuarkan keringat plk..gotong-royong umah HSM..mahu?
blur42nd said…
dewman : yupp...nnt wat aktiviti menembak plak lak...mo ka?
c
hajuya: xmo xmo...umah sndr kemas sndr lah yea...hehehe
kenanga said…
akaq ke..dipersalahkan...akaq dok bayang..muka owner umah lama masa baling bola tuh...gerammmm sgt
chajuya said…
aktiviti menembak tu paintball ke? ai tarik diri...

ai dpt kenal pasti 2 org yg suke mengangkang dlm gmbr..besar sgt ke uol? hahaha
blur42nd said…
kenanga: aik you makan nangka ke? terkene getah eh?

pdn lah bola tu melantun..sbb you bayangkan tuan umah si sape tu ek...

chajuya: lah apsal tarik diri? join ajolah....

memgangkang? sape kah itu?
cyana said…
tima kaseh kpd sume ahli GGo yg begitu tinggi komitmen dn sentiasa berusaha tanpa kenal penat kalah size rupa warna bla3x... wah!!! mcm kasi ucapan jek... [overshadow cik pengerusi jek... ahaks]

YG PENTING KASOT LAKI AKAK PALING BESO!!!!! *no komen*
chajuya said…
akulah manusia paling cacat balik bola..kah2..perhatikan tgn sume org dan tgn ai pastu perhati kaki sume org dan kaki ai..nmpk mane cacat nyer?
mama tisya said…
cantik ler gmbr kasut tu...heheheh
blur42nd said…
cyana: lupe nk fokuss kat size kasut laki you tu..hahaha terlepas sudahhh

chajuya: hehehe xpe lepas ni..nwk ko senang lah nk carik parking..aku tunjuk gamba kat pak guard jek..kompem dpt parking depan pintu kn..:P

mama tisya: lah gamba kasut jek cantek? org yg pakai kasut-kasut tu xcantek ke?
mama tisya said…
org yg pki kasut tu dh slalu tgk..kekekeke...gmbr kasut camgitu tkpernh tgk...hahahahah
chajuya said…
kasut kepam pon cantek ker?

Popular posts from this blog

Vietnam (KUL-Hanoi-Danang- Hoi An - Mui Ne - HCMC - KUL)

Travel ke Vietnam ni dah nak setahun baru terhegeh-hegeh nak update kan. well, macam biasa, gambar dalam phone je uols, tu yang lambat nak proses. lepas tu aku memang malas super malas nak mengarang ayat.

percutian ke Vietnam ni takdelah rancang apa-apa, bila stress kerja mulalah tangan tu gatal kan. dan tanpa plan apa2, aku ajak DD beli tiket flight ke Hanoi and balik dr HCMC. ko mampu...gamble beli lepas tu baru lah nak plan. beli bulan dec kot travel on april/.kah kah..dan tak terpikir pon nak ke mana..yang aku tau misi utara ke selatan..itu sahaja. masa tu tic flight dalam RM500 utk returns.

dah masuk bulan 3 baru terhegeh2 nak plan..makanya, tak ckup hari plak, so, dari hanoi nak ke danang naik flight. sebab beli lambat dalam rm300 jugak lah kena... naik Vietnam airlines. layankan je.
tips utk penukaran duit:
- utk ke Hanoi, bawak USD je pon ok. semua tempat accept USD. sebab kalau kira, guna DONG boleh jadi rugi sket.
- Utk area tengah macam Danang, Mui Ne, dan lain2. better se…

No plat kereta di curi

aku penah cerita kisah ini yang jadi kat kawan aku masa 2010. tapi kalini, jadi pada aku pula. kejadian di parking rumah aku, motif tak dapat diketahui, tak fasal-fasal aku terpaksa ambil cuti, mujur cuti ganti ada lagi..sayanglah kan kalau EL ni.

Kejadian isnin pagi masa awal ogos yang lepas. dan masa yang tepat kehilangan tak perasan sebab dari sabtu tengahari aku tak keluar rumah sehingga isnin pagi nak pergi kerja. baru perasan dekat opis...hehehe dah lambat mana sempat nak telek kereta, tiba2 opismate aku tegur mana no plat...aduhai...satu kerja kan..tak memasal kena patah balik cari balai polis... dan buat report..

alhamdulillah lom ada apa2 lagi..entah apalah motif orang yang ambil no plat tu..tak memasal terbang rm60 utk both set.

dan diingatkan jangan lupa report kalau kejadian ni terjadi..atleast beringat perkara2 yang tak diingini berlaku.

Salam Ramadhan Kawan-kawan sekalian

Syukur alhamdulillah masih berkesempatan kita bertemu dengan ramadhan kali ini.

Payah jugak nak carik gambar yang gugurl alone..huhuhu semua nak gambar sekeluarga, sungguh tidak melambangkan ahkak yang single ni. Ok, thanks to mr.google dan thanks kepada pembuat gambar di atas.

Dikesempatan ini, saya dengan rendah diri memohon maaf di atas segala jenis keterlanjuran yang mengguris hati secara sengaja atau tidak. Semoga ibadah kita diberkati dan sentiasa dipertingkatkan.

Blog ini yang seakan terabai dek kesibukan tuan rumah yang tidak terkata. Semoga kesibukan ini ada terselit saham akhirat hendaknya.

Dan syukur sekali lagi kerana kerja migration data utk 139 cawangan semalaysia dari 139 db access kepada db centralize dengan 139 ragam. syabas kepada ahkaklorat ni. Semoga fasiliti baru ini memberi keselesaan serba banyak kepada pengguna.

Dan kepada rakan-rakan yang terasa diabaikan oleh ahkaklorat, sorry lah ye, sekarang ni masa yang ada memang akan dirujuk kepada katil di rumah sahaja…