Tuesday, April 14, 2009

Kite Semua Pemenang!

GGO's @ Bowling Cerita 1:

Plan bowling ni baru jek lagi..tp plan asal aktiviti ni on 18-Apr-2009 tapi kami kene awalkan atas sebab-sebab tertentu..seb bek ahli GGO len ok jek ngan Date baru tu kan...maka, turun lah kami beramai-ramai di pagi Ahad yg permai di Cineleisure Damansara....oppss pagi ke? oh I sampai pagi lagi kan...tapi yg len.....

GGO's @ Bowling Cerita 2:

HSM & abg Soljar - 10.00am kot dah smpai... [on time tau mereka ni..al-maklumlah berdamping ngan abg soljar yg sgt ketat disiplin...nya]...
Kantan - 10.40am..hehehe setelah aku ronda2 kat bukit pantai...pehtu g isi minyak vagai..ingat kn smpai lmbt sket..semua dah ade kn..tp aku lah peserta ke-3 smpai di garisan penamat..chewahhh dapat
Sunplawer&moose - 11.30am..cett aku dah smpai baru nk gerak dr shah alam..sungguh xpatut kan...
Kenanga & Kemboja - 12.++pm cissss....ade ke ptt dia tny..ehh bowling arini ek? hampehh hampehh lah kan..seb baek..mood naga aku aritu agak kesejukkan sket...kalo idak..kompem dah terbakar cineleisure tu..:P
GGO's posing sakan
GGO's @ Bowling Cerita 3:

we all maen 2games jek..2 pon ramai yg sakit2 jari jemari dah...dah lah asik kene marah ngan pekerja bowling..dik xleh amik gamba..flash tu ganggu org tgh tournament tu..eleh ape kelasss flash pon leh effect kn..xterror lah tu..hahahahaaa

GGO's @ Bowling Cerita 4:

game 1 - Puan sunplawer membolot tahta juara tanpa memandang ke arah peserta len..xpe amik ajolah...
game 2 - miss kemboja..menang ngan megah nye..eleh..kowang xleh kejor aku dahhh...

GGO's @ Bowling Cerita 5:

Menang gaya - Mr . moose [bola spin nyer] & soljar [gaya yg maintain same toks etiap pembalingan]
Menang sorak - kami semua..yeahhhh tp upset hadiah xcukop ok!
Menang duit - ehh mane pakai duit ma....menang cupcake adelah...sapekah yg dpt kupkek..angkat ibu jari kaki cepat!
Menang longkang - HSM lah yg totap setia ngan longkang ini

aksi-aksi GGO membuat balingan/lontaran peluru berpandu

GGO's @ Bowling Cerita 6:

Upset xdpt makan meatball kat IKEA tau...ayam penyet pon ayam penyet lah.....janji perut guwe xmasuk angin ..keluar asap..opssss

ecece kemboja...senyum smpai nmpk esofagus nmpk..

GGO's @ Bowling Cerita 7:

Tamat sudah...next aktiviti lak..nak cube kuak lentang lak lah...hehehee

Nota kaki: Keseluruhan cerita..saya berpuas ati kerana dpt menyiapkan N3 nih..hehehe salah lah... kami semua berpuas ati ngan perlaksanaan aktiviti ni..sekurang2 nya dpt mengurang kan kemurungan miss kenanga kite....so, kenanga...u shud plan aktiviti len supaya thp kemurungan ko tu dpt di nyah dr jiwa kacau ko tu...:P

12 comments:

dewman said...

orang pertama komen a.k.a pemenang tanpa saingan, ala gambar pertama tu muka i nampak separuh!! upset.. neway mmg fun hope every month akan ada aktiviti yang sihat tuk ahli2 GGO

chajuya said...

yeay...jom aktiviti kuarkan keringat plk..gotong-royong umah HSM..mahu?

blur42nd said...

dewman : yupp...nnt wat aktiviti menembak plak lak...mo ka?
c
hajuya: xmo xmo...umah sndr kemas sndr lah yea...hehehe

kenanga said...

akaq ke..dipersalahkan...akaq dok bayang..muka owner umah lama masa baling bola tuh...gerammmm sgt

chajuya said...

aktiviti menembak tu paintball ke? ai tarik diri...

ai dpt kenal pasti 2 org yg suke mengangkang dlm gmbr..besar sgt ke uol? hahaha

blur42nd said...

kenanga: aik you makan nangka ke? terkene getah eh?

pdn lah bola tu melantun..sbb you bayangkan tuan umah si sape tu ek...

chajuya: lah apsal tarik diri? join ajolah....

memgangkang? sape kah itu?

cyana said...

tima kaseh kpd sume ahli GGo yg begitu tinggi komitmen dn sentiasa berusaha tanpa kenal penat kalah size rupa warna bla3x... wah!!! mcm kasi ucapan jek... [overshadow cik pengerusi jek... ahaks]

YG PENTING KASOT LAKI AKAK PALING BESO!!!!! *no komen*

chajuya said...

akulah manusia paling cacat balik bola..kah2..perhatikan tgn sume org dan tgn ai pastu perhati kaki sume org dan kaki ai..nmpk mane cacat nyer?

mama tisya said...

cantik ler gmbr kasut tu...heheheh

blur42nd said...

cyana: lupe nk fokuss kat size kasut laki you tu..hahaha terlepas sudahhh

chajuya: hehehe xpe lepas ni..nwk ko senang lah nk carik parking..aku tunjuk gamba kat pak guard jek..kompem dpt parking depan pintu kn..:P

mama tisya: lah gamba kasut jek cantek? org yg pakai kasut-kasut tu xcantek ke?

mama tisya said...

org yg pki kasut tu dh slalu tgk..kekekeke...gmbr kasut camgitu tkpernh tgk...hahahahah

chajuya said...

kasut kepam pon cantek ker?

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...