Tuesday, April 21, 2009

Ahmad Afiq Darwish

Aku xsure nak spell Darwish cam ni ke Darwisy camni..hehehe taram ajolah..janji ade sket2 sebutan tu..ampun ya Audi Diayan...aku men tibai ajo spell name anak ko nih..hehehee

Plan nk bermovie kononnye..selamat aku cancel sbb excited nk menjenguk budak kecik nih...actually nk g melawat dulu baru ke wayang..tp .. sila maklom..aku kalo dah jumpe si audi mmg xkenal siang ke malam..dia pon lupe diri yg dia tu dlm pantang sbb gelak sakan..kalo sakit pastu jgn salah kan aku yea..hehhe

xdek lah...aku smpai umah dia dah kui 3 lebih ptg..sbb jem otak aku pikir nk belikan hadiah ape...



pehtu bile sampai umah dia..ade org len..iaitu kawan seopis dia mai..kene take turn lah..aku suh dia entertain kawan opis dia tu dulu..dah 4lbh ptg baru lah mereka pulang..ha baru lah smpai turn aku lak nak meramas mesrass ngan tuan umah..cam baser..aku kalo dah jumpe audi..pehtu jumpe mak dia..mmg xhengat dunia lah ari dah nak senja ok! hahaha prung prang,.prung prang,,dah kui 7pm..kelam kabut aku...

mintak diri..pehtu aku lupe lak ngan janji2 manis aku...big apple utk org umah..hahaha adik aku ngungkit sampai arini,..cam siot..aku bkn sengaja lupe ok! nnt labour day aku belikan lah...
best nyer best nye...tu lah ayat si audi..saje wat aku jeles thp gaban lah tu...

yeahh..aku dah ade anak yun..ko bile lagi???
[ini le ayat audi..xpe..xpe...sabar ok!]


best nyer tgk dia tido...

tp kalo dia terjage...kompem kowang ngeri dengor dia menjerit..mak eihhh xpadan ngan badan kecik....suare nyaring..gilak...betol kate nenek nye..

nota kaki: kepada audi...jage anak ko bebaik..jgn garang2 sgt...hehhee:P tp aku suke gile ngan mulot anak ko...tp kan lesung pipit dia ikot sape ek? aku tgh pkr jahat ni..har har har

No comments:

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...