Skip to main content

Buat Pertama Kali Nya

Aku shot wedding bertempat kat Melaka di mana aku as OP..baser aku hny lah penyibok jek...di majlis kawang2 aku di mana aku hny menembak 3-4 das jek dr jauh...

mule2 mmg lah aku shot tok wedding adik aku...purpose aku beli camera dslr pon nk gune mase wedding adik aku tu kan.. & xsangka plak dpt jugak merasa shot di negeri sendiri..thanx to my bestfren sbb beri kepercayaan pd aku...Thanx a lot dear!

Majlis yg bertempat di Kg. Pernu..yg mane xjauh mane dr umah aku...hehhee xpe lah dear...kite sekampung lah kirenye nnt k! aku xkesah sbb kompem tym raya aku leh jumpe...even jauh mane kite terpisah nnt...huhuhu



To Mira & wafi
SELAMAT PENGANTIN BARU

Sorilah ek..gamba mmg fresh dr oven..xde edit hape pon..xsempat ok..ni pon thanx to sharna sbb aku pinjam Lappy dia utk transfer gamba nih semua..hahahhaa

Family Mira yg sgt cool & sporting

Tepung kompang dengan mulut ok...[mcm mane tu..pikir ajolah sndr]

dah blh masuk ke>? ke xleh lagi? panas nih!!


Pengantins with mak Pengantin lelaki...xsempat nk grab ayah nya pengantin lelaki sbb bz bebenor...seyes ramai giller tetamu..yg dtg bergerombolan...

posing sket kat pelamin nan comei..seyes comei ok pelamin di luar halaman rumah..hehhee

ishh..nk serius ke nk kontrol ayu ke...?

with atatians + 10L + membe shell

lentok-lentok jugak...jgn tertidor kt jeti tu udah le..
macam ni ok x Yun?..
aku jawab...cun dah tu...cam Aida Aris..ngeh33

Semoga berbahagia ke akhir hayat

tapi kan aku suke kaler baju depa ni..hehehe
[off-track kejap k...]
beria nak jugak memancing..layan kan ajo lah k!

thanx to makcik+pakcik yg bg pinjam pancing nih..

& thanx to Sepul yg di buli tok meminjam dr si pemilik..huhuhu asik kene buli jek dia ngan sara..

Santai sudah...
yeah...bersama pembantu penyeri-penyeri tanpa gaji..hehehe


---------------------------------------------------
terima kasih bebanyak pd budak berdua nih... sbb byk membantu aku...seb bek depa ade yeaa sbb nye Laling aku di workshop di mana ayah aku punye pasal lah tu k!

Comments

SakamotoMiharu said…
same2 kak yunnn hee.. hensem nyer gmbr bawah skali tu.. sarah tgh save as.. hahaha
SakamotoMiharu said…
aah la kak yun baru pasan muke kak miya cm aida aris.. wuuu
saifurudin said…
owh mira dah ada idung ... cube tgk gambar mira yg kat terengganu .. idung die ilang .. wakakaka ....

thanks tu yun & mira sesuami kerana memberi peluang pada aku menyibuk amek gambar mrk jugak ... huhu ....
blur42nd said…
sepul..kite maseh ade tugasan yg lom selsai yea...ingat tu..jgn lupe...

sara..gamba bwh sekali yg mane? xdek pon..hehhee...2la ko sara xmo tgk bebtul..kan i dah bgtau cam aida aris..tp kat melaka..xnmpk sgt..yg kat terengganu tu sbb dia pakai anak tudung keras tu...sebijik cam aida aris dlm MATAHARI..hehehe
saifurudin said…
uhh uhh ... insyallah tak lupe .. heee time n date si pasangan merpati je ar .. takut ar mrk sibuk .. huhu
blur42nd said…
2la...ape yg depa sibokkan tah...heheehe

insyallah depa free lah kot weekend tuh
Mira Suhani said…
weekend bila ni??huhu

Popular posts from this blog

Vietnam (KUL-Hanoi-Danang- Hoi An - Mui Ne - HCMC - KUL)

Travel ke Vietnam ni dah nak setahun baru terhegeh-hegeh nak update kan. well, macam biasa, gambar dalam phone je uols, tu yang lambat nak proses. lepas tu aku memang malas super malas nak mengarang ayat.

percutian ke Vietnam ni takdelah rancang apa-apa, bila stress kerja mulalah tangan tu gatal kan. dan tanpa plan apa2, aku ajak DD beli tiket flight ke Hanoi and balik dr HCMC. ko mampu...gamble beli lepas tu baru lah nak plan. beli bulan dec kot travel on april/.kah kah..dan tak terpikir pon nak ke mana..yang aku tau misi utara ke selatan..itu sahaja. masa tu tic flight dalam RM500 utk returns.

dah masuk bulan 3 baru terhegeh2 nak plan..makanya, tak ckup hari plak, so, dari hanoi nak ke danang naik flight. sebab beli lambat dalam rm300 jugak lah kena... naik Vietnam airlines. layankan je.
tips utk penukaran duit:
- utk ke Hanoi, bawak USD je pon ok. semua tempat accept USD. sebab kalau kira, guna DONG boleh jadi rugi sket.
- Utk area tengah macam Danang, Mui Ne, dan lain2. better se…

Salam Ramadhan Kawan-kawan sekalian

Syukur alhamdulillah masih berkesempatan kita bertemu dengan ramadhan kali ini.

Payah jugak nak carik gambar yang gugurl alone..huhuhu semua nak gambar sekeluarga, sungguh tidak melambangkan ahkak yang single ni. Ok, thanks to mr.google dan thanks kepada pembuat gambar di atas.

Dikesempatan ini, saya dengan rendah diri memohon maaf di atas segala jenis keterlanjuran yang mengguris hati secara sengaja atau tidak. Semoga ibadah kita diberkati dan sentiasa dipertingkatkan.

Blog ini yang seakan terabai dek kesibukan tuan rumah yang tidak terkata. Semoga kesibukan ini ada terselit saham akhirat hendaknya.

Dan syukur sekali lagi kerana kerja migration data utk 139 cawangan semalaysia dari 139 db access kepada db centralize dengan 139 ragam. syabas kepada ahkaklorat ni. Semoga fasiliti baru ini memberi keselesaan serba banyak kepada pengguna.

Dan kepada rakan-rakan yang terasa diabaikan oleh ahkaklorat, sorry lah ye, sekarang ni masa yang ada memang akan dirujuk kepada katil di rumah sahaja…

No plat kereta di curi

aku penah cerita kisah ini yang jadi kat kawan aku masa 2010. tapi kalini, jadi pada aku pula. kejadian di parking rumah aku, motif tak dapat diketahui, tak fasal-fasal aku terpaksa ambil cuti, mujur cuti ganti ada lagi..sayanglah kan kalau EL ni.

Kejadian isnin pagi masa awal ogos yang lepas. dan masa yang tepat kehilangan tak perasan sebab dari sabtu tengahari aku tak keluar rumah sehingga isnin pagi nak pergi kerja. baru perasan dekat opis...hehehe dah lambat mana sempat nak telek kereta, tiba2 opismate aku tegur mana no plat...aduhai...satu kerja kan..tak memasal kena patah balik cari balai polis... dan buat report..

alhamdulillah lom ada apa2 lagi..entah apalah motif orang yang ambil no plat tu..tak memasal terbang rm60 utk both set.

dan diingatkan jangan lupa report kalau kejadian ni terjadi..atleast beringat perkara2 yang tak diingini berlaku.