Wednesday, July 1, 2009

Aku dah rase nak terBAKAR nih!

Apsal orang len yang nak kawen..aku plak yg kene soal siasat...

huwwwwwwwwwwwwwwwwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

rase nak pg kat bukit gasing...& dok menjerit kat situ.... SEKARANG JUGAK!

Tolong lah korang.....

bukan aku yang nak kawen dengan dia ok! dia pon TAKMO kawen ngan aku...

TAPI....

apsal semua org dok tny aku....

aku TENSI ok!

tny pasal bakal isteri dia vagai...

ko hengat aku jage semua lipat tepi kain org ke...fouhhhhh!!!!

seyes..aku TAK TAU...bkn aku nak menipoo ke ape... mmg aku baek ngan dia..but xdek lah aku menyibok semua HAL peribadi dia...even dia nk kawen ni pon aku xpenah tny ok...& dia pon xbgtau aku lg..tp korang dah dpt jemputan....hakikatnya...AKU TAK TAU lagi ok!

nak kate ade persengketaan antara aku ngan dia...TAK DEK ok...kitaorg ok...tp tu lah hakikat nya...aku xpenah tny pasal kawen mawen ngan dia...tu yg dia xpenah citer kot..hohoho...

kalo korang nak tau jawapan... AKU TAK KENAL sape bakal isteri..cume aku tau lah name perempuan tu.. sbb penah ade dlm list dia nye GF aku rase...tp aku xpenah jumpe & xpenah berkenalan ok! & aku xpenah KESAH pon hal makwe2 nye ke skandel2 nye ke...ok!

tolong lah hentikan persoalan...yg aku tau semua & aku secret kan..seyes..aku xtau & xdek perjanjian tok mensecretkan mende2 baik nih...

maybe dia nk suprised kan aku..xpe....kite TGK sape yg suprised sape kan...hahahahahahaa

aku yg ala-ala dah HANGUSSSS

Nota kaki: ingat aku ni information counter ke...semua maklumat leh dapat...ape kate korang call dia direct..kan senang....huhuhu aku plak yg STRESS bile orang nak kawen..huh@@# *sigh*

[tau dulu..aku tackle jek dia..senang nak jawab soalan korang kan!]

bukan sekali aku kene mcm ni...tp dah selalu sgt..bile org len nak kawen..aku plak kene serang...ape ke hai nye lah kan....


--------------------------------
11.17am: dpt SMS dr Pn.R-yern...huhuhu dia baru dpt pengesahan dr Mr.Doc yg dia pregnant..hoho I'm Happy for her..hope dia & bb sehat aje...hepi sgt sbb..ni lah generasi baru dr team Dungun kami..hohohho..to Pezal a.k.a uols...congratez jugak...sbb bakal jadik bapak kan.:)

2 comments:

saifurudin said...

aku rase kan ... mrk kan tau ko photographer .. maneler tau die amek ngan ko ke ape ke ... tu yg tanye tu kot (woah positif gle aku punye tanggapan .. huhu)

SakamotoMiharu said...

erk tak paham .. hehe

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...