Friday, July 3, 2009

Semalam..semalam...

"Special delivery..."

Itu lah ayat dia... Ha tauss takot kAn..aku lom ngamok lagi..ko dah takot..sian dia..ngeh32... Oleh sebab dia xdapat tido ngan tenteram kan...beberapa malam selepas kejadian... ha dengan di tambah cuak nye..sbb aku xpick up phone..padahal phone aku tertinggal kat OPIS yeaaa mase hari tersebut...tuhan saje jek menentukan perjalanan cerita jadik sedemikian kot.... dah lah dia call gune no opis..mane lah aku tau tu dia kan..lantakkan...xdek lah aku return call balik ke ape kn..hahahahaa baru ko rase CUAK ngan aku kan...RAsa-in ye!

ok...semalam dia cuti...utk edarkan kad..sbb nye kene ke Temerloh kate nye..sangat lah jauh kn...by pos udah le...tp maybe dia ade reason tersendiri kan....& petang dia dah sibok2 tny aku smpai umah kol brape...haih* xmenyempat...dtg lah malam ke ape kan... aku ckp smpai around 6.15pm tp sesampai kat bawah umah aku tu..dia dah dok tgu baik punye kat bawah flat tu ngan kapcai EX5 dia....huhuhu tp aku kene naik dulu tok smyg & suh dia park baik2 kapcai dia & tgu kat kedai bawah tu yeeee...

setel..maka dok lah lepak kejap..ingat kan dia nk jumpe kejap jek...tapi... huih nak borak plak ngan aku....dah lah aku rase serba salah kan..kang jadik isu plak kat tunang dia...sape yg dapat name buruk...AKU JUGAK nnt! letey ok!

maka ngan serba sedikit...dia citer al-kisahnya dia nk kawen tu..hehehe dah smpai jodoh..aku doakan ko bahagia + gumbira ok! beria lah dok coceh ngan aku kan..dah aku puasa...pehtu nk serba salah xmo minum plak depan aku..makan toksah ckp lah..pdhal tgh kebulur kan..ape2 je lah kawan..maka tgu lah smpai maghrib aku berbuka puasa...jenuh jugak lah bergossip..hehehehe

dalam2 byk cerita yg digossipkan ade jugak citer yg aku naik hangen..di mana... pasal isu name pd umah yg dia beli..xsetel lagi..haih* lepas tu pasal surat beranak dia jugak..haih* sekali lagi... ape lah yg ko nak takot sgt kan ngan org tu...pdhal bukan salah ko dowh!...hishhh xpaham aku..ade jugak lelaki mcm ni.... yg aku geram isu rumah tu...nnt ape kate isteri dia [oppss bakal isteri dia] kalo tau salasilah or sejarah rumah tu kan...haih*

tapi.. ape-ape..aku dah dpt kad jemputan...hahahaa aku xmarah pon..saje jek nk gertak... tolong jgn nak suprised2 ngan aku k! sbb org len kompem carik aku punye...& bile tau dr org...lg lah aku berasap kan... yolah kompem org akan tny.."aik ko kawan baik dia..xkan xtau kot"...ha-ha-ha dah lah aku xtau ko berkapel ke bertunang ke...

& ayat ko kate nk lepak ngan aku tu..blh... tp....ko ade mase lebih kurang 28 hari jek lagi ok! after dat...ko kene lah angkut wifey ko skalik...kalo idak..non-ado nye aku nak melayan ko k! sebab nye aku xmo isu berbangkit..seperti mane yg aku penah rasa-in sebelom ini..huhuhu & no more phone call after 12am...kang aku yg kene serang ngan bini ko...huh!!!!

smlm pon ko dah kene soal siasat kn..yg gatal p off-Hp apsai...pehtu dok juai name aku..bakal wife ko tu kenal aku pon idak..kang dia rase ragu2..PADAN MUKE ko! aku xmo terlibat ngan ape2 permasalahan ko nnt..yg aku mo tau..korang bahagia..hehehe :)

Nota kaki: nnt lah aku upload kad kawen dia....lupe nak snap plak... tp seyes...terharu lah jugak kunun ko nak suprised kan aku..even dah kene maki+sumpah dr aku dulu kan..hehehehe ape2 pon... selamat menempuh alam baru...hope segala kesukaran yg ko lalui before diz..akan digantikan dengan kebahagian berpanjangan...:)

No comments:

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...