Thursday, July 9, 2009

Punca mengantok di pagi hari

First of all, thanx to Bumblebee coz berjaya membuatkan saya TAK TIDO semalam ketika dipertengahan perjalanan. & tak lupe jugak... syabas tu OPTIMUS kerana berjaya wat aku CUAK dalam perjalanan semalam siap tutup telinge ok! [mate xleh tutup kang melepas plak kn].


Nota Kaki: thanx to Transformers 2: Revenge of the Fallen coz berjaya membuatkan aku MENGANTOK tahap dewa-dewi pagi nims...:P & berjumpe lagi dalam harry potter...opppss silap...dalam Transformer 3 nanti k! [kompiden ade lagi nih]

Nota Tambahan: aku dah kate kan..akan ade Transformer 3...xcaye tgk sini. & nak tengaok ke semua gamba Autobots & Decpticons sila ke sini yea

------------------------------------------------------

malam semalam aku berjaya lah menonoton cerita kat wayang tanpa berkesempatan aku tido..tp terlelap bang seminit dua tu ade...huhuhu al-maklomlah..permulaan cerita kan agak lembap...but bila dah masuk bab ke-perwiraan OPTIMUS...aku nye mate dah start terjengil-jengil & terjojol-jojol...but bile masuk bab Bumblebee..aku jadik touching plak..cam siot jek...sbb TGK citer katun pon nk sebak-sebak...bodoh jek rase nye...but I'm normal ok..ade perasaan..sbb nye touching giller sbb robot pon tahu erti kasih sayang..cam haram...citer pasal kasih sayang dlm N3 citer katun..hohoho... lagik menyedihkan bile OPTIMUS mati...hoho tp mmg aku dah agak..mane ade HERO mati awal kan..hahaha kompem lah citer tu dah tamat..hohoho...

tapi paling aku sukak..view kat pyramid tuh...hohoho

even ni bukan citer yg aku nak sangat TenGoK....kire dpt TenGok aku...TenGoK..kalo xdpt..aku xterkilan...tp bile dah TenGoK nih..aku rase OK-lah...xdek lah aku rase frust ke ape....maka nya..aku leh bg 4/5 star lah kan..huk22....

thanx to ATATians yg mengajak....huhuhu :P [bak kate DD...camnolah kami nk bertemu jodoh...asik2 ngan depa nih jek!..xberkembang langsung!]...wateverlah kan..JANJI ROCK!

tayangan abis kol 12.15am....sampai umah dah kol 12.40am...warghhhhh mmg ape yg diramalkan telah berlaku..di mana aku sempat minom air setegok B4 azan subuh..huhuhu & kekdahnye..mate aku kelat nk bukak & telah menyebabkan aku terlepas bas....pehtu aku pon punch lambat 4min ok arini! DAMN!

No comments:

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...