Thursday, August 6, 2009

Annoying

Kau kat mane?
[sedangkan dah sedia maklum jawapannya -OPIS]
[sabtu ahad time xkeje..amat lah sukar utk aku online kn]

Dah Lunch?
[Tgk jam - Baru kol 10.30am] *lol*

Ko bz ke?
[if terlampau bz, ade ke aku melayan?]

Ko keje kat situ lg ek?
[perlu ke hari2 aku menjawab soalan yg same? muke aku ni asik tukor keje ke?]

Best tak keje kat situ?
[aku rase everyday ko tny soalan ni..perlu ke jawab lg?..kalo best sekali pon..tak efek poket ko kn]

Amacam gaji situ dah best ek?
[ko nak mintak sikit ke?]

Dah naik pangkat?
[hari2 boss aku naik kan pangkat aku!...dey mane ade org tny soalan2 mcm ni hari2]

Rajin ek ko online?
[perlu ke aku jawab begini.."aku online disebabkan ko?"]

Nota kaki: Ko pemalas online ke? ke aku xpenah amik kesah pasal ko..cume ko jek selalu amik kesah pasal aku..pdhal..aku xdek ape pon yg perlu ko kesahkan...aku hanya org kebanyakan yg tiada apa2 keistimewaan...soalan2 yg same hari2...membuatkan aku rase....nk siram jek ngan si tukang soal dengan air SIRAP BANDUNG!

**dalam ati aku**
--ade jugak umat manusia mcm ni ek...tp xpe..aku bersyukur sekurang2 nya..aku tau..dia suka amik tau pasal aku even aku bkn artis...hahahahahaa kalo nk tau..even aku xreply ape2 pon..everyday dia akan tetap rajin jugak nk menaip soalan yg same..*haih* ade jugak org mcm ni ek! pape layan kan ajo~~~

6 comments:

chajuya said...

soklan

yg sibuk amik tau hal ko tetiap ari ni laki ke pompuan? :p

cyana said...

konpem pompuan kan??? kalo laki tkkan si yun mo marah.auwww...

Yun said...

bkn perempuan jek..
ade sorang lelaki & 2org perempuan..
ish...kalo aku artis ok jugak nk amik tau kn..

rimas!rimas!rimas!

murni said...

tak pe la Yun, sabar ye. at least u'r the one of yg die ingat, huhu..

saifurudin said...

ko jgn siram die ngan air sirap bandung wei .. nnt lagi sedap die tanye soklan kat ko .. sbb dah ilang dahage die .. huhu

Yun said...

murni: huhuhu

saifurudin: xdek makne..bek aku yg minom sirap bandung tu kn...

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...