Thursday, August 27, 2009

Bilik Untuk Disewa

Kawan saya ingin mencari rakan serumah dengan kadar SEGERA [kemasukan SEPT 2009 or OCT 2009].
--------------------------------------------------------------

Endah Puri Condominium

Lokasi: Sri Petaling [utk details, sila roger tuan umah sendiri k!]

Khusus utk kaum WANITA sahaja

Fully furnished [bawak brg peribadi sendiri jek sbb xdisediakan k!...hehee] [Additional Info: Hall dilengkapi dengan aircorn & Semua bilik dilengkapi dengan kipas sahaja & bilik air pula dilengkapi dengan water heater]

Antara Kemudahan:
  • Parking ade,
  • Sauna pon ade,
  • GYM pon ade
  • swimming pool ade lah
  • playground ade jugak
  • dekat plak ngan LRT Bukit Jalil..senang kan?
Rate sewa: [lupa plak, dia hanya nak sewa kan 2 bilik saje, master bedroom dia yang ddk]
Medium Room : RM400/month [Tidak termasuk api+air]
Small Room : RM300/month [Tidak termasuk api+air]

Deposit: 1+1

Sekiranya berminat, boleh lah tinggal kan comment di sini or call sendiri Tuan Rumah Tanah kedaung sendiri di alamat no.phone yg TERTERA di screen anda LIA - 019 2768815 & blh diskusi ngan empunya rumah...leh mai jenguk keadaan rumah [address umah: B8-11, Endah Puri Condominium, Jln 3/149E, Tmn Sri Endah, Sri PEtaling 50350 KL]



Gambar-gambar tok mengambarkan suasana rumah hanya ade dining area & hall sajok[gamba bilik tu lom di snap...tu leh dtg & tgk sendiri lah kot.]






Oklah jgn lupe roger kawan aku tu yeeeee...kalo mmg dekat ngan area aku ddk skrg..aku jek volunteer dok ngan dia..hehehe tp apo kan dayo..jaouh kan..hehehe

No comments:

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...