Skip to main content

Bilik Untuk Disewa

Kawan saya ingin mencari rakan serumah dengan kadar SEGERA [kemasukan SEPT 2009 or OCT 2009].
--------------------------------------------------------------

Endah Puri Condominium

Lokasi: Sri Petaling [utk details, sila roger tuan umah sendiri k!]

Khusus utk kaum WANITA sahaja

Fully furnished [bawak brg peribadi sendiri jek sbb xdisediakan k!...hehee] [Additional Info: Hall dilengkapi dengan aircorn & Semua bilik dilengkapi dengan kipas sahaja & bilik air pula dilengkapi dengan water heater]

Antara Kemudahan:
  • Parking ade,
  • Sauna pon ade,
  • GYM pon ade
  • swimming pool ade lah
  • playground ade jugak
  • dekat plak ngan LRT Bukit Jalil..senang kan?
Rate sewa: [lupa plak, dia hanya nak sewa kan 2 bilik saje, master bedroom dia yang ddk]
Medium Room : RM400/month [Tidak termasuk api+air]
Small Room : RM300/month [Tidak termasuk api+air]

Deposit: 1+1

Sekiranya berminat, boleh lah tinggal kan comment di sini or call sendiri Tuan Rumah Tanah kedaung sendiri di alamat no.phone yg TERTERA di screen anda LIA - 019 2768815 & blh diskusi ngan empunya rumah...leh mai jenguk keadaan rumah [address umah: B8-11, Endah Puri Condominium, Jln 3/149E, Tmn Sri Endah, Sri PEtaling 50350 KL]



Gambar-gambar tok mengambarkan suasana rumah hanya ade dining area & hall sajok[gamba bilik tu lom di snap...tu leh dtg & tgk sendiri lah kot.]






Oklah jgn lupe roger kawan aku tu yeeeee...kalo mmg dekat ngan area aku ddk skrg..aku jek volunteer dok ngan dia..hehehe tp apo kan dayo..jaouh kan..hehehe

Comments

Popular posts from this blog

Vietnam (KUL-Hanoi-Danang- Hoi An - Mui Ne - HCMC - KUL)

Travel ke Vietnam ni dah nak setahun baru terhegeh-hegeh nak update kan. well, macam biasa, gambar dalam phone je uols, tu yang lambat nak proses. lepas tu aku memang malas super malas nak mengarang ayat.

percutian ke Vietnam ni takdelah rancang apa-apa, bila stress kerja mulalah tangan tu gatal kan. dan tanpa plan apa2, aku ajak DD beli tiket flight ke Hanoi and balik dr HCMC. ko mampu...gamble beli lepas tu baru lah nak plan. beli bulan dec kot travel on april/.kah kah..dan tak terpikir pon nak ke mana..yang aku tau misi utara ke selatan..itu sahaja. masa tu tic flight dalam RM500 utk returns.

dah masuk bulan 3 baru terhegeh2 nak plan..makanya, tak ckup hari plak, so, dari hanoi nak ke danang naik flight. sebab beli lambat dalam rm300 jugak lah kena... naik Vietnam airlines. layankan je.
tips utk penukaran duit:
- utk ke Hanoi, bawak USD je pon ok. semua tempat accept USD. sebab kalau kira, guna DONG boleh jadi rugi sket.
- Utk area tengah macam Danang, Mui Ne, dan lain2. better se…

No plat kereta di curi

aku penah cerita kisah ini yang jadi kat kawan aku masa 2010. tapi kalini, jadi pada aku pula. kejadian di parking rumah aku, motif tak dapat diketahui, tak fasal-fasal aku terpaksa ambil cuti, mujur cuti ganti ada lagi..sayanglah kan kalau EL ni.

Kejadian isnin pagi masa awal ogos yang lepas. dan masa yang tepat kehilangan tak perasan sebab dari sabtu tengahari aku tak keluar rumah sehingga isnin pagi nak pergi kerja. baru perasan dekat opis...hehehe dah lambat mana sempat nak telek kereta, tiba2 opismate aku tegur mana no plat...aduhai...satu kerja kan..tak memasal kena patah balik cari balai polis... dan buat report..

alhamdulillah lom ada apa2 lagi..entah apalah motif orang yang ambil no plat tu..tak memasal terbang rm60 utk both set.

dan diingatkan jangan lupa report kalau kejadian ni terjadi..atleast beringat perkara2 yang tak diingini berlaku.

Salam Ramadhan Kawan-kawan sekalian

Syukur alhamdulillah masih berkesempatan kita bertemu dengan ramadhan kali ini.

Payah jugak nak carik gambar yang gugurl alone..huhuhu semua nak gambar sekeluarga, sungguh tidak melambangkan ahkak yang single ni. Ok, thanks to mr.google dan thanks kepada pembuat gambar di atas.

Dikesempatan ini, saya dengan rendah diri memohon maaf di atas segala jenis keterlanjuran yang mengguris hati secara sengaja atau tidak. Semoga ibadah kita diberkati dan sentiasa dipertingkatkan.

Blog ini yang seakan terabai dek kesibukan tuan rumah yang tidak terkata. Semoga kesibukan ini ada terselit saham akhirat hendaknya.

Dan syukur sekali lagi kerana kerja migration data utk 139 cawangan semalaysia dari 139 db access kepada db centralize dengan 139 ragam. syabas kepada ahkaklorat ni. Semoga fasiliti baru ini memberi keselesaan serba banyak kepada pengguna.

Dan kepada rakan-rakan yang terasa diabaikan oleh ahkaklorat, sorry lah ye, sekarang ni masa yang ada memang akan dirujuk kepada katil di rumah sahaja…