Thursday, September 10, 2009

Panas..Panas...

Ape-ape i juz nk highlight...Si Ayam [nama sebenar Faizal...] dah kembali bujang...Puan Nik...sila abaikan massage ini yeeee...kerana title andA Puan ye skrg ni....ngeh333 lagik satu...tetiap ptg leh tgk dia kat Prima dlm cerita Wadi unung....hahahahahaa :) tapi kalo dpt jeling intai abg PHA lg marbeles kan DD? :P [astagha...puasa ok cik Yun!]

Nota kaki: jgn tny ape motip aku update pasal si Ayam ni? sbb dia mmg xkenal aku..cume aku jek kenal dia....ngeh33 :P

7 comments:

NICK @ NADIA said...

tu la yun..dr mgu lpas lg aku bc paper metro psal ayam ni.igtkn gosip jek upenye btol.cerai ikut telepon plak tu xmacho lgsg huh!
aku mmg dok tgk die pn tiap2 ptg.dakwan bengang gle aku ckp faizal encem hahaha

semut-terbersin said...

lahai cerai dah?

Yun said...

nik: hehehee xpe..lepas ni xdeklah aku berdosa sbb tersuka kat laki org kan kan...

semut: erm dah lah tu....

didiladidi said...

mak i lg pantas gosip dari kite.
fyi, i jeling2 abg PHA bfore gi keje tadik. indah je dunia.wkakakakka.

Yun said...

DD: tu lah kagum I ngan kepantasan ur mak...camne lah kite xtau tp dia leh tau...haih*

bab FYi tu saje wat i putih mate kan..kan....tp kompem smlm ko keje ngan tenang jek kan..xde emosi kan kan...

didiladidi said...

emosi jugak.jeling skit je. bukan teman dok sebelah kt opis pon..hahahha imiginasi yg tak mungkin jd kenyataan.

Yun said...

dd: hahaha pg td giller lambat mamat tu pi keje...cett suke suki dia jek!

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...