Skip to main content

Panas..Panas...

Ape-ape i juz nk highlight...Si Ayam [nama sebenar Faizal...] dah kembali bujang...Puan Nik...sila abaikan massage ini yeeee...kerana title andA Puan ye skrg ni....ngeh333 lagik satu...tetiap ptg leh tgk dia kat Prima dlm cerita Wadi unung....hahahahahaa :) tapi kalo dpt jeling intai abg PHA lg marbeles kan DD? :P [astagha...puasa ok cik Yun!]

Nota kaki: jgn tny ape motip aku update pasal si Ayam ni? sbb dia mmg xkenal aku..cume aku jek kenal dia....ngeh33 :P

Comments

NICK @ NADIA said…
tu la yun..dr mgu lpas lg aku bc paper metro psal ayam ni.igtkn gosip jek upenye btol.cerai ikut telepon plak tu xmacho lgsg huh!
aku mmg dok tgk die pn tiap2 ptg.dakwan bengang gle aku ckp faizal encem hahaha
Yun said…
nik: hehehee xpe..lepas ni xdeklah aku berdosa sbb tersuka kat laki org kan kan...

semut: erm dah lah tu....
didiladidi said…
mak i lg pantas gosip dari kite.
fyi, i jeling2 abg PHA bfore gi keje tadik. indah je dunia.wkakakakka.
Yun said…
DD: tu lah kagum I ngan kepantasan ur mak...camne lah kite xtau tp dia leh tau...haih*

bab FYi tu saje wat i putih mate kan..kan....tp kompem smlm ko keje ngan tenang jek kan..xde emosi kan kan...
didiladidi said…
emosi jugak.jeling skit je. bukan teman dok sebelah kt opis pon..hahahha imiginasi yg tak mungkin jd kenyataan.
Yun said…
dd: hahaha pg td giller lambat mamat tu pi keje...cett suke suki dia jek!

Popular posts from this blog

Vietnam (KUL-Hanoi-Danang- Hoi An - Mui Ne - HCMC - KUL)

Travel ke Vietnam ni dah nak setahun baru terhegeh-hegeh nak update kan. well, macam biasa, gambar dalam phone je uols, tu yang lambat nak proses. lepas tu aku memang malas super malas nak mengarang ayat.

percutian ke Vietnam ni takdelah rancang apa-apa, bila stress kerja mulalah tangan tu gatal kan. dan tanpa plan apa2, aku ajak DD beli tiket flight ke Hanoi and balik dr HCMC. ko mampu...gamble beli lepas tu baru lah nak plan. beli bulan dec kot travel on april/.kah kah..dan tak terpikir pon nak ke mana..yang aku tau misi utara ke selatan..itu sahaja. masa tu tic flight dalam RM500 utk returns.

dah masuk bulan 3 baru terhegeh2 nak plan..makanya, tak ckup hari plak, so, dari hanoi nak ke danang naik flight. sebab beli lambat dalam rm300 jugak lah kena... naik Vietnam airlines. layankan je.
tips utk penukaran duit:
- utk ke Hanoi, bawak USD je pon ok. semua tempat accept USD. sebab kalau kira, guna DONG boleh jadi rugi sket.
- Utk area tengah macam Danang, Mui Ne, dan lain2. better se…

No plat kereta di curi

aku penah cerita kisah ini yang jadi kat kawan aku masa 2010. tapi kalini, jadi pada aku pula. kejadian di parking rumah aku, motif tak dapat diketahui, tak fasal-fasal aku terpaksa ambil cuti, mujur cuti ganti ada lagi..sayanglah kan kalau EL ni.

Kejadian isnin pagi masa awal ogos yang lepas. dan masa yang tepat kehilangan tak perasan sebab dari sabtu tengahari aku tak keluar rumah sehingga isnin pagi nak pergi kerja. baru perasan dekat opis...hehehe dah lambat mana sempat nak telek kereta, tiba2 opismate aku tegur mana no plat...aduhai...satu kerja kan..tak memasal kena patah balik cari balai polis... dan buat report..

alhamdulillah lom ada apa2 lagi..entah apalah motif orang yang ambil no plat tu..tak memasal terbang rm60 utk both set.

dan diingatkan jangan lupa report kalau kejadian ni terjadi..atleast beringat perkara2 yang tak diingini berlaku.

Salam Ramadhan Kawan-kawan sekalian

Syukur alhamdulillah masih berkesempatan kita bertemu dengan ramadhan kali ini.

Payah jugak nak carik gambar yang gugurl alone..huhuhu semua nak gambar sekeluarga, sungguh tidak melambangkan ahkak yang single ni. Ok, thanks to mr.google dan thanks kepada pembuat gambar di atas.

Dikesempatan ini, saya dengan rendah diri memohon maaf di atas segala jenis keterlanjuran yang mengguris hati secara sengaja atau tidak. Semoga ibadah kita diberkati dan sentiasa dipertingkatkan.

Blog ini yang seakan terabai dek kesibukan tuan rumah yang tidak terkata. Semoga kesibukan ini ada terselit saham akhirat hendaknya.

Dan syukur sekali lagi kerana kerja migration data utk 139 cawangan semalaysia dari 139 db access kepada db centralize dengan 139 ragam. syabas kepada ahkaklorat ni. Semoga fasiliti baru ini memberi keselesaan serba banyak kepada pengguna.

Dan kepada rakan-rakan yang terasa diabaikan oleh ahkaklorat, sorry lah ye, sekarang ni masa yang ada memang akan dirujuk kepada katil di rumah sahaja…