Wednesday, October 21, 2009

May God Bless You, Kakak Kacang v(*_*)

Happy Birthday to you
Happy Birthday to you
Happy Birthday to KAKAK KACANG
Happy Birthday to you

why kakak kacang? hehehe as per DD said, dia ni elergi ngan kacang..sangat kesian..if DD elergi ngan daging..dia ni xleh lah nk berkawan ngan kaum2 kacang...huhuhu
dat's all

simple explanation but semua org paham kan?

diz is 2nd tym aku jumpe dia...1st tym mase kenduri kawen along si DD, sgt hyperaktif ok tapi mase aku sampai dia dah serabut ngan custom Snow White nye tu..yolah dah rimas lah tu..awal sgt dia di pakaikan ngan costum tu,..std bebudak kan...

& kali ni aku saje jek join DD shoot tok besdae party..adelah experiance kan..camne nk handle kekanak rebena nih..ahaks
itulah kanak2..sentiasa bersungguh2 kalo berdepan ngan lilin..ahaks

kreatip lah mummynye dok mendeco kek ni

mane satu pilihan?

----------------------------------------------------------------------
this part paling lah...
Besdae gurl yg dah mule serabut tapi maseh bagi kerjasama

1...2...3....hembusss

alamak ade org join dr jauh

xleh jadik ni..org dah mule kompius


itu lah dia..danish pon nak tolong tiup...sangat baik hati lah kazen kan..tp present dr danish mmg Cantek sangat!

No comments:

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...