Wednesday, January 6, 2010

Part Time Nurse

no...i'm NOT....

& aku bukannnye lah berhati mulia nk prihatin kat semua org ok!

owh tak..aku xdek lah kejam...but bile org yg minta utk aku jadik kejam...i'll be sekejam yg mungkin

kalo dah situasi....begini...korang rase patut ke xpatut aku jadik &%&%&*^(&*(&*****^&%&^%GGJHG

1 - org yg hanya ingat kat kawan tym dia sakit? [ni lagik lah.....aku sakit pon ko xamik tau kan & kalo blh aku xmo menyusahkan org tym aku sakit..ko sakit ape kehal aku yg kene bekorban tenaga + perasaan plak kan...lom sakit kronik..no need to kesian sgt aku rase!..kejam x?]
2- org yg hny ingat kite bile dia mmg dah xdek org lain nk dilayan [ko rase2 aku akan layan ke...aku tadah muke toya aku jek lah jwb nye ngan suare thp mendatar kelas terakhir dah tu...hehehe]
3- org yg hanya ingat kite once in a blue moon? [ni dah sah-sah lah dah kene delete dlm kotak memori aku kan? xdek nye aku nk touching2...yg ko teringat kat aku tetibe kan..koman2 ayat yg terpacul dr mulut aku "Lahhh..idop lagi ko nih" heehehe]
4- Malas dah nk listkan....[pdhal malas nk type kan...sbb skrg ni mslh tangan xdibedung...asik typo error jek...malas tol nk betulkan balik]

konsep aku senang jek...aku xterkilan if kehilangan seorang kawan...sbb kawan tu blh di cari [matilew..ngan statement ni..kompem semua xmo kawan dah ngan aku...hahahaha]....SAHABAT tu jek yg payah nk dapat kan [2 yg kene jaga]...makanya....pepaham sendiri lah ye!

lagik senang...gune jek...istilah ni..."What u give u get back"..meh layan lagu ni yg xdek kene mengena dlm isu ni..tp dek kerana tajuk dia jek yg sesuwai



Nota kaki: aku berdoa semoga org yg nak terasa ke ape..bace entry ni...hahhaaha [azam taun baru aku nk jadik KEJAM ke?] hahahaa...xdeklah..aku jadik bengkek...bile org kate..aku jenis xamik tau pasal kawan...huh~ sape yg xamik tau pasal sape ni? nak ke aku ceramah pasal LIMIT plak?

3 comments:

Queenin Murni said...

hahhahah! jemari ko pon dah keras gak ke?? rileks aa.. kadang2, bukan kawan tu tak igt kat kita.. tapi, masing2 sibuk ngan life masing2 kot.. :P

Yun said...

mmg sibok...aku xkesah pon ngan life depa..

but tolong lah...kalo carik aku blk..xmenyusahkan aku xleh ke...

apsal nk carik org bile nk menyusahkan..time menyenangkan..xmo plak carik kan....

sumtime...aku ni nk kutuk pon ikot logik jugak & tgk org jugak....kalo yg betul2 sibok ngan life xpe...but ko sndr tau life dia mcm mane....hehehe nk mengadu domba..baru terhegeh2....pehtu blame aku bz...WTF lah kan....itu hak aku..nk layan ke idak kan..aku pon sibok ngan life aku.....

semut-terbersin said...

marah benar ni cik yunne kita ni..sabar2..kene maintainkan tahap kemudaan ko tu..kater azam taun ni nak carik boipren kan..[eh sukesuki je aku kasik ko azam taun ni] ahahaha..pada aku, org yg macam tu, tayah layan, wat derk je..rasa2 sakit ati sangat, sound je tros kat die..[uih skalik sebenarnye org itu adalah aku..mau sedebik kene kat muka aku]..arap2 bukan lah..

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...