Monday, January 4, 2010

Tah ape2 tah

Aku kepelikan, sbb penah lah aku hantar RFQ utk mintak quotation bagi pakej berkahwinan kat beberapa photographer...tujuan aku bukan lah nk tau sgt harga mereka berapa kan, cume aku melaksanakan tanggungjawab jek...dah kawan mintak tolong...aku tolong jek lah mintak kan...dgn alasan mereka..aku phm lah sket....tang pakej2 ape lagi ngan jenis2 album kan....

makanya, aku yg nerd lagi tulus mulus pon wat lah RFQ kat photog2 yg kawan aku berminat...tp hampa...tiada jawapan ye...adekah disebabkan mereka tahu aku ni photog jugak..kunun aku nak ciplak ke ape kan...tp serius..kalo aku nk saje jek..aku xkan gunekan email aku yg seperti baser aku gunakan..& aku xkn bg link belog aku kan....& xkn aku tergamak nk tulis date kawen yg xwujud kan..ape dah...

ape salahnye bg..sbb baser cust kan akan survey.....ape salah layan kan kan...mane tau aku mmg nak kawen jugak..xkn aku nk snap gamba aku sndr kan....

lagi satu....kebiasaan..kengkawan aku pon....aku suggest amik photog laen dulu..if mereka ade sebab tersndr nk hire aku..baru lah aku terima...sbb tym kenduri kawen membe ni....kalo kite bekerja...xleh nk ngelat borak ngan kengkawan laen yg dtg kan.....sbb ad etanggungjawab..kompem akan berasap tgk geng2 laen sakan bergossip....ahaks...

Nota kaki: to whom it may concern...please lah,...org kalo nk menipo xkn gune identiti tersendiri kan...hehehehe baser gune name samaran kan..kan kan....kesian kat kawan aku..dia payah nk berinternet ni kan...sbb keje dia mmg xdisediakan internet..hahahahaa xpelah..kite carik yg mmg publish harga ek..senang citer...

4 comments:

cyanamoose said...

wahhh!!! ko mo kawen ke yun? larikkkkssss

Yun said...

lah mesti lah aku nak kawen...biler tu tunggu aje lah kan...yg ko nk larik ape ke hal? aku bknnye nk kawen lagi

me01my said...

ler..ade ek org mcm tu..nk tnya quotation pun tak mau bg..mcm mana mau biz?? rezeki masing2 Allah dh tentukan kan..

Yun said...

fathiah: tu lah pasal..penat aku promote kat membe aku yg dia nye gamba mmg superb ape...lah...inilah.......if date yg aku kasik tu available...y dont dia reply...xleh ke ape kan..ni xreply ape2...ko rase aku ptt pikir ape? hehehehee

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...