Skip to main content

Tag bulan Mac 2010

1)Adakah anda rasa anda hot?
hot lah kot...dah kene buat tag xberapa hot ni :P

2)Upload gambar kegemaran anda. Citer pasal gambar berkenaan
erm gambar terakhir yg dirakamkan semasa 2009. malas nk carik gamba laen..hehehee

3) Bila kali terakhir anda makan pizza?
dalam mimpi beberapa hari lepas

4) Lagu terakhir anda dengar?
kring kring kring..telepon ku berbunyik

5) Ape anda buat selain menyelesaikan tag ini
bace comment kat fesbuk

6) Selain nama sendiri anda dipanggil nama ape?
kau, kamu, dia....etc

7) Tag lagi 8 orang
ala....semua org lah yg membace

1-
2-
3-
4-
5-
6-
7-
8-

8) Siapakah orang no 1 kepada anda?
org tu adalah JUARA [sbb dia pantas menjawab tag ni]

9) Kata sesuatu kepada orang no 5
erm...boleh cuba lagi utk jadik juara

10) No. 3 ada hubungan dengan siapa?
mungkin dengan pasangan hidop dia

11) Bagaimana pula dengan no 4?
no. 4 ni kene gigih sket utk mendapat ONG yg lebey

12) Pesanan kepada org no 6?
Sila bergerak pantas...kalo tidak anda akan ditinggalkan

13) Kata-kata cinta untuk no 2?
nnt malam i masok dlm mimpi you....i ucapkan..ngeh33

14) Adakah no 7 & 8 punye persamaan?
mmg ade.....no yg corot..keh keh keh

15) Berikan 5 yang anda tahu tentang orang yg men`tag anda?
1. Kulit nye xputih2 lagi di alam nyata
2. hari2 teh ais
3. dah same besar mcm aku..wakakakaa
4. minom air kosong/sky juice mcm kene pakse minom racun!
5. berimpian nk main salji supaya kulit jadik putih..keh keh keh

16) persamaan antara kambing dan lembu?
2-2 binatang

17) Adakah anda tahu si Razman itu sengal?
razman....razman mane satu nih..ramai sgt plak name razman

18) Gay or less?
?
Nota kaki: Cikgu sunplawer, keje umah saya dah siap

Comments

cyanamoose said…
ha... good job! pantas siapkan keje sekolah... dapat 10 points!

tp sbb dok mengutuk cikgu kata cikgu tak putih2, so potong 8 points... total sila kira point. tq
fAriefArihan said…
kelaka la k.yun nie!!
Yun said…
cyana: betul ape....tu pon kene tolak markah...mmg lah org kate..cekgu ni pilih kasih & emo :P

Farie: sekali sekala..hiburkan hati sndr..hehehe

Popular posts from this blog

Vietnam (KUL-Hanoi-Danang- Hoi An - Mui Ne - HCMC - KUL)

Travel ke Vietnam ni dah nak setahun baru terhegeh-hegeh nak update kan. well, macam biasa, gambar dalam phone je uols, tu yang lambat nak proses. lepas tu aku memang malas super malas nak mengarang ayat.

percutian ke Vietnam ni takdelah rancang apa-apa, bila stress kerja mulalah tangan tu gatal kan. dan tanpa plan apa2, aku ajak DD beli tiket flight ke Hanoi and balik dr HCMC. ko mampu...gamble beli lepas tu baru lah nak plan. beli bulan dec kot travel on april/.kah kah..dan tak terpikir pon nak ke mana..yang aku tau misi utara ke selatan..itu sahaja. masa tu tic flight dalam RM500 utk returns.

dah masuk bulan 3 baru terhegeh2 nak plan..makanya, tak ckup hari plak, so, dari hanoi nak ke danang naik flight. sebab beli lambat dalam rm300 jugak lah kena... naik Vietnam airlines. layankan je.
tips utk penukaran duit:
- utk ke Hanoi, bawak USD je pon ok. semua tempat accept USD. sebab kalau kira, guna DONG boleh jadi rugi sket.
- Utk area tengah macam Danang, Mui Ne, dan lain2. better se…

No plat kereta di curi

aku penah cerita kisah ini yang jadi kat kawan aku masa 2010. tapi kalini, jadi pada aku pula. kejadian di parking rumah aku, motif tak dapat diketahui, tak fasal-fasal aku terpaksa ambil cuti, mujur cuti ganti ada lagi..sayanglah kan kalau EL ni.

Kejadian isnin pagi masa awal ogos yang lepas. dan masa yang tepat kehilangan tak perasan sebab dari sabtu tengahari aku tak keluar rumah sehingga isnin pagi nak pergi kerja. baru perasan dekat opis...hehehe dah lambat mana sempat nak telek kereta, tiba2 opismate aku tegur mana no plat...aduhai...satu kerja kan..tak memasal kena patah balik cari balai polis... dan buat report..

alhamdulillah lom ada apa2 lagi..entah apalah motif orang yang ambil no plat tu..tak memasal terbang rm60 utk both set.

dan diingatkan jangan lupa report kalau kejadian ni terjadi..atleast beringat perkara2 yang tak diingini berlaku.

Salam Ramadhan Kawan-kawan sekalian

Syukur alhamdulillah masih berkesempatan kita bertemu dengan ramadhan kali ini.

Payah jugak nak carik gambar yang gugurl alone..huhuhu semua nak gambar sekeluarga, sungguh tidak melambangkan ahkak yang single ni. Ok, thanks to mr.google dan thanks kepada pembuat gambar di atas.

Dikesempatan ini, saya dengan rendah diri memohon maaf di atas segala jenis keterlanjuran yang mengguris hati secara sengaja atau tidak. Semoga ibadah kita diberkati dan sentiasa dipertingkatkan.

Blog ini yang seakan terabai dek kesibukan tuan rumah yang tidak terkata. Semoga kesibukan ini ada terselit saham akhirat hendaknya.

Dan syukur sekali lagi kerana kerja migration data utk 139 cawangan semalaysia dari 139 db access kepada db centralize dengan 139 ragam. syabas kepada ahkaklorat ni. Semoga fasiliti baru ini memberi keselesaan serba banyak kepada pengguna.

Dan kepada rakan-rakan yang terasa diabaikan oleh ahkaklorat, sorry lah ye, sekarang ni masa yang ada memang akan dirujuk kepada katil di rumah sahaja…