Thursday, June 3, 2010

Bounty hunter

Cerita ni aku layan kat GSC lah kan. mane nk dpt nye DVD...dah ade ke? blom kan..hehehe







ok..ok...Ahad lepas, mmg plan nk gerak balik KL awal, salah satu sebab utama, baju aku dah berapa minggu tak basuh [sila abaikan org pemalas ni..aku bkn mls, weekend bz lah, lg pon, nk jimat sabun punye pasal] tp aku gerak lepas zohor jugak, sbb kat Melaka, hujan lebat mencurah2, xkasik peluang utk aku redah sbb MakPak aku kompem lah jadik kn alasa ujan lebat tu utk aku tidak bergerak pulang lg..sigh*







nak tak nak, aku kene balik jugak sblom highway plus yg bakal dilalui tu Jem ngan kenderaan org yg berpikiran mcm aku jugak..hehehehe tapi..melaka mmg Hujan lebat, sampai senawang, sangat lah panas terik ok. & aku hny drive seperti bersiar2 di kampung..wakaka....







sampai KL pon aku xbasuh baju, aku tgu DD balik & teruskan aktiviti utk perabiskan duit jek lah...pergi Tropicana jek pon..tp duit abis beratus2...mau TAK NYE...aku sia beli Spec...Didi pon beli..sbb ade promo kat Alook. Sila lah beli....gila murah ok...Kes aku MMG DAH KENE GANTI SPEC BARu...Dd pon same...so, xdek istilah poket rabak..tp hakikatnye begitulah...bulan ni kene wasatiah ketika berbelanja lah jawabnye...yolah kalo dah short RM300 kn...







berbalik pd cerita Bounty Hunterni,....sila bace sinopsis ni dulu..aku copy&paste dr gsc nye website
Synopsis: Milo (Gerard Butler) is thrilled when his next assignment as a bounty hunter is to bring in his ex wife and investigative reporter, Cass (Jennifer Aniston). Constant comedy and action coupled with reluctant romance ensues as Milo brings Cass to justice and the two are forced to work together to evade pursuit by mobsters, assassins and dirty cops.


bg aku cerita dia sempoi....tergelak2 lah jugak aku tGk...ke aku ni ade penyakit xberapa nak betul kot skrg ni [owh lom blh daftar diri tok ke tanjungrambutan ye....sbb aku lom kategori merbahaya lg..hehehe] blh lah aku 3.2/5 start...clap clap....ok sapa2 rase Nak tgk....pegi je lah...koman2 terhibur lah jugak hati yg gundah gulana kn.

dan harini plak, cerita ni dah keluar...lantak org nk kate ape..tp aku mmg tunggu. yolah 1st tym bace buku lagenda budak setan ni, masa aku darjah 5 ke 6 tah..wow dah 17 tahun berlepas. hehehee tu pon aku pinjam kakak kawan aku punye buku. Aku nak beli sndr? jgn harap lah....nk harap duit poket 40sen sehari, mane nk simpan tok beli barang lukisan [kene beli sndr ok], nak beli jajan & eskrem lg kn...yolah...family aku org baser2..bapak aku xkaya..adik aku plak berderet yg sekolah jugak tym tu..hehehe terima hakikat..40sen tu dah kire mewah nak beli nasik lemak sepinggan 20sen tym tu...20sen simpan..wakakakaaka...tp adelah jugak yg disimpan...dr situasi skrg..asik korek tabung jek keje aku..keh keh keh.



oklah...nnt aku nk g tgk cerita ni plak...maybe aku angkut DD lagi..kalo TAk..sorang2 pon layan jugak...kalo TAK BEST citer ni..siap lah! hehehehe

No comments:

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...