Skip to main content

Tahniah Sazz&Adi

Selepas nyiok kebana, Sazz plak ikut jejak langkah...betul org kate..kalo dah jodoh tu..Kejap jek..semua nya akan jadik.

Beginilah ngan kisah....Geng pengembaraan aku..hehehe Kepada Sazz..Sila sedar diri, yang anda sudah bergelar ISTERI orang..huk22

tp serius, mase ko nk tukar nama Adi dlm phonebook henpon ko dari "Tunang" kepada "Suami". Aku pulak yg rase janggal..wakaka..tp itulah hakikatnya, hanya sesaat sahaja diperlukan utk mengubah segalanya.
u look Hot dear :P
Ni lah dia....Pengantin yg terlampau excited berkahwin..hehehe
After this, wish uols, Gut Luck!

& Thanx sbb ko masih berpakaian Nikah even mlm dah nk larut..kekeke gara2 menunggu Ahli GGO yg lain

Aku plak xsangka yg aku sempat jugak melihat detik2 terindah ko bertukar status..hehehe
Dan tadi, even kepenatan, tapi kepuasan dpt kami rasai apabila majlis kau berjalan dengan jayanya....
Tahniah & Tahniah...semoga cepat bagi kami title Untie & Uncle

Nota kaki: Xsabar aku nk tgk hasil Video ko nnt.....hahaha nk tgk blk aksi ko lari mcm kene kejar..wakakaka

Nota tambahan: Owh lupa..ada byk lg gambar yg aku candid...nnt lah ek..ni jek yg aku sempat tgk

Comments

cyanamoose said…
so.. sapa plak lepaih nie???? ha cepat register kt puan secretary yer.. mo masuk nama... p krabi.. ahaks!

Popular posts from this blog

Vietnam (KUL-Hanoi-Danang- Hoi An - Mui Ne - HCMC - KUL)

Travel ke Vietnam ni dah nak setahun baru terhegeh-hegeh nak update kan. well, macam biasa, gambar dalam phone je uols, tu yang lambat nak proses. lepas tu aku memang malas super malas nak mengarang ayat.

percutian ke Vietnam ni takdelah rancang apa-apa, bila stress kerja mulalah tangan tu gatal kan. dan tanpa plan apa2, aku ajak DD beli tiket flight ke Hanoi and balik dr HCMC. ko mampu...gamble beli lepas tu baru lah nak plan. beli bulan dec kot travel on april/.kah kah..dan tak terpikir pon nak ke mana..yang aku tau misi utara ke selatan..itu sahaja. masa tu tic flight dalam RM500 utk returns.

dah masuk bulan 3 baru terhegeh2 nak plan..makanya, tak ckup hari plak, so, dari hanoi nak ke danang naik flight. sebab beli lambat dalam rm300 jugak lah kena... naik Vietnam airlines. layankan je.
tips utk penukaran duit:
- utk ke Hanoi, bawak USD je pon ok. semua tempat accept USD. sebab kalau kira, guna DONG boleh jadi rugi sket.
- Utk area tengah macam Danang, Mui Ne, dan lain2. better se…

No plat kereta di curi

aku penah cerita kisah ini yang jadi kat kawan aku masa 2010. tapi kalini, jadi pada aku pula. kejadian di parking rumah aku, motif tak dapat diketahui, tak fasal-fasal aku terpaksa ambil cuti, mujur cuti ganti ada lagi..sayanglah kan kalau EL ni.

Kejadian isnin pagi masa awal ogos yang lepas. dan masa yang tepat kehilangan tak perasan sebab dari sabtu tengahari aku tak keluar rumah sehingga isnin pagi nak pergi kerja. baru perasan dekat opis...hehehe dah lambat mana sempat nak telek kereta, tiba2 opismate aku tegur mana no plat...aduhai...satu kerja kan..tak memasal kena patah balik cari balai polis... dan buat report..

alhamdulillah lom ada apa2 lagi..entah apalah motif orang yang ambil no plat tu..tak memasal terbang rm60 utk both set.

dan diingatkan jangan lupa report kalau kejadian ni terjadi..atleast beringat perkara2 yang tak diingini berlaku.

Salam Ramadhan Kawan-kawan sekalian

Syukur alhamdulillah masih berkesempatan kita bertemu dengan ramadhan kali ini.

Payah jugak nak carik gambar yang gugurl alone..huhuhu semua nak gambar sekeluarga, sungguh tidak melambangkan ahkak yang single ni. Ok, thanks to mr.google dan thanks kepada pembuat gambar di atas.

Dikesempatan ini, saya dengan rendah diri memohon maaf di atas segala jenis keterlanjuran yang mengguris hati secara sengaja atau tidak. Semoga ibadah kita diberkati dan sentiasa dipertingkatkan.

Blog ini yang seakan terabai dek kesibukan tuan rumah yang tidak terkata. Semoga kesibukan ini ada terselit saham akhirat hendaknya.

Dan syukur sekali lagi kerana kerja migration data utk 139 cawangan semalaysia dari 139 db access kepada db centralize dengan 139 ragam. syabas kepada ahkaklorat ni. Semoga fasiliti baru ini memberi keselesaan serba banyak kepada pengguna.

Dan kepada rakan-rakan yang terasa diabaikan oleh ahkaklorat, sorry lah ye, sekarang ni masa yang ada memang akan dirujuk kepada katil di rumah sahaja…