Friday, August 6, 2010

Ngeri

Confirm esok Flat PKNS kampung Kerinchi ni bakal glemmer, tu pon kalo masuk dalam surat khabar lah kan, tak pon masuk dalam buletin utama. hehehe

xdapat nak snap gambar sebab aku dah kat rumah, dan aku tau akan kejadian ni pon, dari osmate aku yang baru balik dari kerja di kala azan maghrib tadi tengah berkumandang. Osmate aku bertanyakan sama ada aku terdengar tak akan kekecohan di bawah. deyyyy ni tingkat 11, dengan aku tengah khusyul melayan TV, mane lah nak focus kan. rupa-rupanya, ade kes orang mati jatuh dari bangunan. Aiyooo ni kes terjatuh ke kes bunuh diri ni? Sebab kanak-kanak pon xpenah terjatun even berlari ke hulu ke hilir di kaki lima rumah flat ni yang sekangkang kera. memang yelah tu, bunuh diri lah tu...ish ish... terjun lah waktu tengah2 malam ke kan..ni tgh nak azan magrib ko wat keje....

Seramm uolsss,, mesti ade hantu malam2 nanti, kompem hantu tu akan masuk dalam mimpi kak gee...tetiber...wakakakaa

ok lah, ni 1st time lah aku dengar benda berlaku yang pelik kat kawasan kediaman aku ni..kekekee harap2 masih selamat lagi lah hendaknya & masih kekal tenteram seperti sediakala.

Xdan nak snap gambar lah dr atas, sebab benda terjadi kat kedai runcit+kedai makan bawah nuuuuu

Nota kaki: Seb baik malam ni tidur kat kg. pasir...hehehe selamat, xdeklah hantu menganggu dalam mimpi..hehehee

6 comments:

dewman said...

biar betik.. laki ke perem ke bangsa apa ke? wahhh kepochi sungguh!!

semut-terbersin said...

bengong ko! aku bace entri ko ni di kala kol 3:02am..huwarghhhh!!
huish dasatnye..pecah kepale bagai laa org tu? org melayu ke yg jatuh tuh?

Kenanga said...

konferm flat uol menjadi tempat hiburan para hantuan...

Yun said...

dewi: aku rase in**n...semenjak 2menjak depa mula menduduki kawasan kediaman aku nih..mcm2 bende pelik terjadi..hehehe

semut:aku rase kompem lah ade yg pecah2 darah vagai..dah kate awning kedai makan tu abis pecah deyyy....& da wassalam pon riwayat penerjun tu kan.. yang ko g bace tym 3am watpe?? ko ingat x cerita 3am si marini? kekekee

kenanga: ha tu lah...& mungkin jelmaan you pon ade join sekaki kot..kekekee

xhn said...

hoihh!!aku klu sidai kain nk tgk bwh pn dh gayat..de hati la plak nk terjun.kirim salammmmmm la kan!
ni baru la betul2 leh panggil berani mati..tabik spring loncat-loncat!

ehh loncat2??ngeheheee...

semut-terbersin said...

hahaha cis! ko tau semenjak cik reen citer pasal 3am, aku seboleh2 tanak bangun kol 3am ok! kalo keje kol 2-6am..aku seboleh2 tanak perasan/tgk jam waktu tgh kol 3am..bia sedar2 eh dah kol 3 lebeh at elast..seram siut kol 3am tepat tuh..huu..semua angkara cik reen!
hoho makin seram laa nak tinggai kat flat korang tuh..

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...