Sunday, August 1, 2010

Semoga Panjang Umur Aariz

Seperti yang di janjikan, Nah tengok lah puas-puas gambar yang sempat aku snap sepanjang majlis si Aariz semalam.
Agak payah nak dpt kan pose terbaik birthday boy ni,
sbb
dia betul-betul menjiwai watak Superman
di mana, asik tayang muka stone dia jek
payah benar nk suh senyum..hehehe
xpe aariz, auntie tgk aariz tetap macho ok!
Ok jek dia pakai baru ni..hehehe seb baik tak terbang sebab dah ade sayap kat belakang kan :P
Huh...Superman di cake, aiyoo takut den nak makan eh...sebab xsanggup kene marah ngan superman..ahaks.
ok, ready utk potong cake, aariz dah macam berminat sangat ngan pisau pemotong cake tu...
& everybody ready....
1..2..3..
nyanyikan lagu ni

"Happy birthday to you
Happy birthday to you
Happy birthday to Aariz
Happy birthday to you.."

cukup lah,...

ok now, turn birthday boy plak tiup lilin...

eh eh..ni sape yg tiup ni?
Aariz tgk ape plak tu?
hehehehe

ok sekarang, birthday boy kene potong kek, nanti tetamu kempunan pula asik dok tengok cake marbeles tu dari tadi..hehehehe
rasenya, auntie ni lagi menarik dari kek kot aariz ek?
ok setel sudahhhh
ehh...ehh kene ulang lagi sekali lah...
ok aariz, tengok camera auntie Yun pula yeee
ok family potret oleh OP, aku mencelah dr atas saja..hehehe
lagi sekali...
tamat dahhh
ehh kenapa ngan mama aariz tu?
Aariz geram ke ngan Superman tu landing baik atas cake tu?
Ni pura-pura aja, ni helah semata-mata nak keluar dr rumah..
glamer superman hari ni...
ok, jom bergambar ngan auntie reen & auntie Nik...ehh zara pon adelah...
jap...aariz tengah pikir ni, ok ke tak nak bergambar sekarang..huhuhu
oklah, sekejap je yeeee
lagi sekali....owhhhh dah lah ek...nak sambung main dengan geng kat depan tu...
ishh auntie reen ni, ni paksaan namenye..kekekeke
opppssss ade org perasan plak nak cuit cake ni..hehehe
aik, aariz nak tiup lagi ke?
I'm Superhero...super super duper active superhero :P
tanak lah daddy,
nak posing kat sini...dulu....jap k!
ok tak superman posing macam ni?
owh daddy suapkan xmo yeee...auntie reen suap nak plak dia
ni lakonan semata-mata, sebab aariz masih lom di benarkan makan cake..hehehe
skema tol mama dia :P
ishhh aariz sekarang kite kena bergambar, tengok kat daddy aariz tu...tp superman tu lagi hensem kot dari daddy dia (*_^)v [jgn mare ye daous&ila]
ok gut boy ~~ :D
oklah...bergambar bersama auntie2 10L

ok time pulang daaaaa




Nota kaki: Ok lah Ila, ni jek yang mampo aku snap semalam, hope boleh lah dari takde langsung kan...xsabar nk tgk gambar dr OP ko nnt..kompem ngan album kan...make sure tym makan2 kat umah cik reen nnt dpt lah menengoknye yeeee

7 comments:

semut-terbersin said...

muahahaha! lawak gile aku bace! bezz bezz!! bayak gak gambar ko snap!
uhuhu aku pernah laa try kasik die makan kek, pastuh die cam nak termuntah gitu..tu tamo kasik..kang buat drama plak tgh ramai2 tu kang, naye je..

xhn said...

wawawawaaaaa aku jeles xdapat pegiiii!!!!!!!!!
rindu gilerr nk kumpul ramai2 laaa...

Queenin Murni said...

waa.. ni la party yg adam terskip..

ila!! eventhough superman pakai spenda kat luar, tp still ada seluar ok?? kesian aariz, pakai spenda jek. hehehehe! happy birthday aariz! meriah party aariz nih...

Yun said...

semut: xpe nnt cube lg...kang ade yg anak ko xreti makan mcm2..bende..heheh sangatlah rugi

xhan:mmg niat kami semua nk bg ko jeles...tgu lah aku update pasal zara plak

murni:ish ish...xpe hope adam akan cepat sembuh

semut-terbersin said...

munek! dah tu romper ni je yg termampu aku nak beli..nak beli yg kat mothercare tu maha sangat! tak der saiz plak tuh tuk anak aku..bedal je laa ape yg bleh..akakakaka

semut-terbersin said...

oh cik yunne, aariz dah pon ku sumbat macam2...durian,ayam kfc,nasik goreng, dan macam2 lagik..die jenis cam bapak die laa aku rase..benda pelik sket die susah nak terima..tp kalo byk2 kali die try makan, die ok..

Yun said...

alamak..mama aariz dah bersuara.,.kekekee

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...