Friday, September 10, 2010

Finally, dapat jugak snap gambar sekeluarga...huhuhu as usual kene pakai selftimer kat camera tu..kalo x jgn harap gambar aku ade kan....mesti aku sentap jek sbb aku jek yg kene snap..ngeh33... dan taun ni jugak sume sporting, sanggup tunggu... org bergambar keluarga di pagi raya, tapi kami hny berkesempatan di petang raya ni...fouuhhhhh....

Selamat Hari Raya semua. Dr kami sekeluarga. :)

Nota kaki: Dek yap yang makin hari makin gemuks...huahuahua

2 comments:

cyanamoose said...

iskh... y dek yap tk secute dolu??? sure sbb ko kerah die leby keje, smpai tk sempat nk set ambot cacak lagik.. hahahaha

Yun said...

hahaha skrg mane ade trend ambut cacak daaaaa..skrg rain nye ambot dah xtercacak daaaaa maka tu ambut dia style baru..ham[pir2 lah aku ngan ayah aku nak potongkan tym dia tido..degil subhanallah lah kan nk gunting rambut!

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...