Sunday, September 12, 2010

Gambar Raya 2010

Gambar-gambar raya. aku dah masuk FB dulu..& aku gune link dr sane jek..malas ye nk tgu upload gambar kan..
Lija & ammar, Lija ni fav semua org sbb dia sangat sporting & sangat comel hehehe
mak&ayah dan kakak2 lija berposing..huhuhu
Ummar Yusoff..tapi kak jaji nye panggil adik dia taiyob...aiyooo...gara2 yusoff taiyob..
tp lagi best dengar si lija panggil..."Pak tam, omau dah balik"..itu dia Lija mmg betul2 org melaka ye...ahaks...
ngeh22
Zikri...yg makin macho & makin lasak...tp..maintain botol susu di tangan turun 50% suhu kemachoan ye
Irfan yang nampak dewasa bila duduk dengan budak kecik..hehehe
aik tetibe...sorry lah gambar tonggang terbalik..
anak2 pak aman yg perempuan

yusof ni sporting ok, kalo depan camera, lg sporting kalo bg dia pegang lalu di gigit camera tu..kekekeke
5 org jek..anak pak aman & cik sal...kuang3x

lelaki2 bersama mak.

pak aman with generasi pak hassan

kak ngah & family

owh ni, pengantin yg dah hampir basi. raya tahun depan abg zaaba nyer turn plak angkut bakul pampers & susu..huahuahua
jaji & yusof family

shamina shahora yang dah dpt kaki...lagi pantang jumpa tangga..aiyoooo tudung pon dah tercabut time ni..kekeke

with pak ngah hamid family

wak rahim family

owh ni beramai2...bersama adik beradik ayah aku yang xlengkap
masing2 nak tayang gigi rongak


pak jenal & makcik normah family

Nota kaki: gambar over size...malas nk tukar setting daaaaa, gambar yg lain wa xsempat nak snap lah....gara2 bz ngan sinki & cawan2 kotor..xdan ehh nak pegang camera kan...

1 comment:

cyanamoose said...

akak ase...nyah jijo sure save gmbo "lelaki2 bersama mak" hahahha...

selamat ari ghayo jijo... hiks!

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...