Wednesday, April 21, 2010

Fikri & Syafiq

FIKRI

SYAFIQ

9 April 2010 punya cerita. Giller lame kan di peram. Xpe lg lame peram lg masak ranum..lagi enak di makan..ahaks.

Malam 9 April tu kan, comp aku wat Annual Dinner tapi ni lah pertama kalinya, sepanjang aku bekerja 3tahun ni, ni lah dia yg pertama kalinya & julung2 kalinya..eleh tapi ni lah pertama kali diadakan sepanjang bernas beroperasi..wakakakaka...lawakkan? tapi bersyukurlah..dr xpenah langsung kan...

& aku akan menumpang Murni, makanya, dengan pelepasan boss kami, maka kami Half day pd hari tersebut & teros plan melawat rakan sekerja yg baru melahir baby boy. Yupp my partner aka....same2 programmer utk system Axapta ni kan...

& kami pon ke Hulu Langat utk melawat Si Aloryah ni. Erm kebetulan, Adik dia jugak sedang berpantang di rumah..sentiasa tidak keseorangan tym berpantang..pandai adik beradik ni plan ek..hehehehe

Fikri adalah anak Aloryah & Syafiq, anak kepada Salmah, Adiknya. Erm beza 2-3 hari kalo xsilap aku.

Tapi kalo gabungkan name tu....Syafiq Fikri...dah dpt name anak buah si Didi..wakakkaa...
Aik kak Nor, ade aura geram....nk baby lg x?

owh ni....no komen
:P

aDOI yai lah Fikri..membuta jek keje nye hari tu...xheran pon kami datang..syafiq jek yg peramah..sbb mata nye terbuntang celik xmo tido..sian mak dia..letih asik nak menyusu jek kate nye...
baser lah baby boy.

Adam ni...xtau..maybe mood sweng lg kot

tgk tu..dia wat derk jek..mama dia lak yg sengih nk tayang semua gigi..wakakaka

owh yg ni..adam & Kie Mous nye mase dah sampai umah dia blk..huhuhu...
"Happy Belated Birthday Adam"
tym gambar ni di snap...adam baru jek 2 tahun 2 hari..hehhehee skrg dah berhari2 lah jadiknye kn...

1 comment:

cyanamoose said...

gmbo mama adam tu ngidam nk adik..tu yg adam dok sebelah tk layan.. hahaha.

wahh..alor nie mmg teror plan.. last year ngan normah, nie ngan salmah plak.

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...