Friday, July 16, 2010

Happy Birthday GGO

Seperti yang dirancang, perancangan ni pon secara spontan mase wedding SAZ&ADI aritu, di mana, GGO nak berkumpul utk adakan makan-makan yg kunun2 nye nk celebrate pasangan pengantin baru kan..erm setelah di persetujui..malam ni lah menjadi saksi..kehadiran hampir 80%..satu pencapaian yg agak baik :)

Secara tak sengaja aku terperasan akan ulangtahun GGO utk yg ke-2. Makany, di celebrate sekali pada malam tadi...erm sambil makan2 & berkongsi cerita...tujuan utama sebenarnye adalah utk bertukar2 gambar. Tetapi aku patut lah keluar kan ayat Neraka aku kat MImi...kekeke..."Laptop kampeni memang begitu" bagi yg basic jek..sume nye nk dissable kan..semua nk pakai password...nak bukak enternal hardisk aku nk kene masuk admin password..xkuasek aku nk melayan..ha rasa-in..xdapat copy gambar aku...lalallaa
Simple cake but penuh Makna :)
Semoga persahabatan GGO terus kekal selamanya..
kerana GGO..adalah penyeri Gossip harian :0

Meh jemput makan..
sila bersila ye...
meja makan xbeli lagi :P

Aik segan2 plak nak potong cake..xpe take turn lah kan..
next tym...
org lain plak..
kesian org yg besdae nye June & julai..mengaga xdpt potong cake..kekkee

Me & sharna kebana

Pantang nmpk camera

eleh pura-pura xnampak..dphal muka dah kontrol ensem abis dahh tu

aik berbunga riang nampak
al-maklomlah..akhirnya..dpt jugak ddk bersebelahan ngan abg soljar pujaan dlm mimpi..oppsss* matilewakulepasnikenelaghabalikngankakgeenanti

sokmo berantakan tetapi kekal bersama
baserlah abg..mestilah mengalah ngan adik

owez pose terbaik..
xpe nnt aku nk try candid yg xberapa OK utk di upload dlm entry khas..jaga2 kamu yaaa

balas dendam balik sbb tym kenduri sazz lupa nak bergambar ber3
terlepas 1 koleksi daahhh

Masing2 cuba utk berkelakuan sibuk..
sibuk ngan dunia masing2

melayan gambar yg ada..sambil buat script sendiri..
choiiii
nak terkucil aku gelak

ni jek yg tinggal...

owh ade jugak cendera mata dr pasangan pengantin..THANX ALOT!

Kisah kantoi yang disengajakan hari ini adalah....

Satu - saja jek beli hadiah utk pasangan pengantin tapi xbalut..bg alasan senang xpayah menyusahkan pengantin nak merabak2 kan kertas tu...pdhal nk kaber sbb terlupe
Dua - beli kad tapi terlupe nak sign..last2 kantoi sbb sign depan pengantin..serius mmg xnak suprised..sengaja jek nk buat depan dia :P
Tiga: ok lah wa nak tido..mengantuk sudaaaa...

Nota kaki: gut 9te semua...

3 comments:

dewman said...

nice one.. semoga ggo's kekal sehingga ke anak cuci!!

cyanamoose said...

wahhhh!!!! bestnyer dapt jumpa kalian... mmg gelak tk kering gusi..

kantan.. byk nyer kantoi ko.. hahaha.

btw THANKS FOR THE CAKE..weols ingat yu hilang gi dating, skali bwk kek daaa... terharu akak.

Yun said...

dewi; amin...aku pon berharap begitu

cyana: mmg pon..kalo tgh serabut ngan masalah pon blh hilang semuanya kan...

tu lah mmg saje jek nk buat suprised

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...