Skip to main content

Happy Birthday GGO

Seperti yang dirancang, perancangan ni pon secara spontan mase wedding SAZ&ADI aritu, di mana, GGO nak berkumpul utk adakan makan-makan yg kunun2 nye nk celebrate pasangan pengantin baru kan..erm setelah di persetujui..malam ni lah menjadi saksi..kehadiran hampir 80%..satu pencapaian yg agak baik :)

Secara tak sengaja aku terperasan akan ulangtahun GGO utk yg ke-2. Makany, di celebrate sekali pada malam tadi...erm sambil makan2 & berkongsi cerita...tujuan utama sebenarnye adalah utk bertukar2 gambar. Tetapi aku patut lah keluar kan ayat Neraka aku kat MImi...kekeke..."Laptop kampeni memang begitu" bagi yg basic jek..sume nye nk dissable kan..semua nk pakai password...nak bukak enternal hardisk aku nk kene masuk admin password..xkuasek aku nk melayan..ha rasa-in..xdapat copy gambar aku...lalallaa
Simple cake but penuh Makna :)
Semoga persahabatan GGO terus kekal selamanya..
kerana GGO..adalah penyeri Gossip harian :0

Meh jemput makan..
sila bersila ye...
meja makan xbeli lagi :P

Aik segan2 plak nak potong cake..xpe take turn lah kan..
next tym...
org lain plak..
kesian org yg besdae nye June & julai..mengaga xdpt potong cake..kekkee

Me & sharna kebana

Pantang nmpk camera

eleh pura-pura xnampak..dphal muka dah kontrol ensem abis dahh tu

aik berbunga riang nampak
al-maklomlah..akhirnya..dpt jugak ddk bersebelahan ngan abg soljar pujaan dlm mimpi..oppsss* matilewakulepasnikenelaghabalikngankakgeenanti

sokmo berantakan tetapi kekal bersama
baserlah abg..mestilah mengalah ngan adik

owez pose terbaik..
xpe nnt aku nk try candid yg xberapa OK utk di upload dlm entry khas..jaga2 kamu yaaa

balas dendam balik sbb tym kenduri sazz lupa nak bergambar ber3
terlepas 1 koleksi daahhh

Masing2 cuba utk berkelakuan sibuk..
sibuk ngan dunia masing2

melayan gambar yg ada..sambil buat script sendiri..
choiiii
nak terkucil aku gelak

ni jek yg tinggal...

owh ade jugak cendera mata dr pasangan pengantin..THANX ALOT!

Kisah kantoi yang disengajakan hari ini adalah....

Satu - saja jek beli hadiah utk pasangan pengantin tapi xbalut..bg alasan senang xpayah menyusahkan pengantin nak merabak2 kan kertas tu...pdhal nk kaber sbb terlupe
Dua - beli kad tapi terlupe nak sign..last2 kantoi sbb sign depan pengantin..serius mmg xnak suprised..sengaja jek nk buat depan dia :P
Tiga: ok lah wa nak tido..mengantuk sudaaaa...

Nota kaki: gut 9te semua...

Comments

dewman said…
nice one.. semoga ggo's kekal sehingga ke anak cuci!!
cyanamoose said…
wahhhh!!!! bestnyer dapt jumpa kalian... mmg gelak tk kering gusi..

kantan.. byk nyer kantoi ko.. hahaha.

btw THANKS FOR THE CAKE..weols ingat yu hilang gi dating, skali bwk kek daaa... terharu akak.
Yun said…
dewi; amin...aku pon berharap begitu

cyana: mmg pon..kalo tgh serabut ngan masalah pon blh hilang semuanya kan...

tu lah mmg saje jek nk buat suprised

Popular posts from this blog

Vietnam (KUL-Hanoi-Danang- Hoi An - Mui Ne - HCMC - KUL)

Travel ke Vietnam ni dah nak setahun baru terhegeh-hegeh nak update kan. well, macam biasa, gambar dalam phone je uols, tu yang lambat nak proses. lepas tu aku memang malas super malas nak mengarang ayat.

percutian ke Vietnam ni takdelah rancang apa-apa, bila stress kerja mulalah tangan tu gatal kan. dan tanpa plan apa2, aku ajak DD beli tiket flight ke Hanoi and balik dr HCMC. ko mampu...gamble beli lepas tu baru lah nak plan. beli bulan dec kot travel on april/.kah kah..dan tak terpikir pon nak ke mana..yang aku tau misi utara ke selatan..itu sahaja. masa tu tic flight dalam RM500 utk returns.

dah masuk bulan 3 baru terhegeh2 nak plan..makanya, tak ckup hari plak, so, dari hanoi nak ke danang naik flight. sebab beli lambat dalam rm300 jugak lah kena... naik Vietnam airlines. layankan je.
tips utk penukaran duit:
- utk ke Hanoi, bawak USD je pon ok. semua tempat accept USD. sebab kalau kira, guna DONG boleh jadi rugi sket.
- Utk area tengah macam Danang, Mui Ne, dan lain2. better se…

Salam Ramadhan Kawan-kawan sekalian

Syukur alhamdulillah masih berkesempatan kita bertemu dengan ramadhan kali ini.

Payah jugak nak carik gambar yang gugurl alone..huhuhu semua nak gambar sekeluarga, sungguh tidak melambangkan ahkak yang single ni. Ok, thanks to mr.google dan thanks kepada pembuat gambar di atas.

Dikesempatan ini, saya dengan rendah diri memohon maaf di atas segala jenis keterlanjuran yang mengguris hati secara sengaja atau tidak. Semoga ibadah kita diberkati dan sentiasa dipertingkatkan.

Blog ini yang seakan terabai dek kesibukan tuan rumah yang tidak terkata. Semoga kesibukan ini ada terselit saham akhirat hendaknya.

Dan syukur sekali lagi kerana kerja migration data utk 139 cawangan semalaysia dari 139 db access kepada db centralize dengan 139 ragam. syabas kepada ahkaklorat ni. Semoga fasiliti baru ini memberi keselesaan serba banyak kepada pengguna.

Dan kepada rakan-rakan yang terasa diabaikan oleh ahkaklorat, sorry lah ye, sekarang ni masa yang ada memang akan dirujuk kepada katil di rumah sahaja…

No plat kereta di curi

aku penah cerita kisah ini yang jadi kat kawan aku masa 2010. tapi kalini, jadi pada aku pula. kejadian di parking rumah aku, motif tak dapat diketahui, tak fasal-fasal aku terpaksa ambil cuti, mujur cuti ganti ada lagi..sayanglah kan kalau EL ni.

Kejadian isnin pagi masa awal ogos yang lepas. dan masa yang tepat kehilangan tak perasan sebab dari sabtu tengahari aku tak keluar rumah sehingga isnin pagi nak pergi kerja. baru perasan dekat opis...hehehe dah lambat mana sempat nak telek kereta, tiba2 opismate aku tegur mana no plat...aduhai...satu kerja kan..tak memasal kena patah balik cari balai polis... dan buat report..

alhamdulillah lom ada apa2 lagi..entah apalah motif orang yang ambil no plat tu..tak memasal terbang rm60 utk both set.

dan diingatkan jangan lupa report kalau kejadian ni terjadi..atleast beringat perkara2 yang tak diingini berlaku.