Sunday, July 25, 2010

Genting

Seawal pagi jumaat, dpt panggilan dari membe aku...

Membe: Malam ni kau buat ape?
Aku: erm, xdek ape..lepak kat umah ajelah
Membe: Jom Naik genting
Aku: Genting? Malam ni? Kol brape?
Membe: Yolah, Genting lah...malam ni..dalam kol 9lbh
Aku: Kau jemput aku ke?
Membe: yupp..aku jemput kau kat umah lah...
Aku: ok lah..mlm ni aku follow ko naik genting

dan sesungguhnya, membe aku tu adalah seorang wanita ye...aku bukan lah baik sangat...& aku takde lah jenis yg terlampau jahat pulak kan. Aku hny manusia biasa yang mencuba utk menjadi yang terbaik :)

Sebab ade org tersalah anggap..ingat aku nak gi dating kat genting...Gile apekahh.......kalo lelaki bukan mahram nak ajak tgk wAyang pon aku akan reka 20 ribu alasan kan..kan..hehehe ni kan naik genting
Erm tujuan lepak genting tu bukannya ape, cuma saje jek..membe aku nak belajar guna camera yang dia baru beli..makanya, aku lah jadik mangsa utk ajar serba sedikit kan...

kami sampai genting dalam 11lbh sbb nye lepas amik aku, kene amik lagi 3org membe aku punye kawan plak..hehehe mereka tu saje jek nak bergambar sebenarnye...kire pergi bertujuan nak bergambar..tp serius sejuk giller..kekeke

takde plan tido ye...sbb masing2 kene blk awak kerana esoknya, aku nak follow si Gonges+Sara shoot wedding & mereka yg lain tu nak naik ke broga lepas subuh...makanya, kol 2am..kitaorg turun...

owh yg join aktiviti sengal ni cuma 5org..& kesemua nya perempuan... Tukang amik gambar, aku, Peah [name dia sebenar ntah le], kasmah, & yana.

odw balik..aku sedap jek membute..wakakaka pdn muka ngan driver lah kn..hak33...alhamdulillah kami selamat pergi & balik utk aktiviti sengal ni :)...oleh sebab xdek arah tujuan..makanya, cuci mata ajelah..serius ramai gillak org...

1 comment:

Queenin Murni said...

"Sebab ade org tersalah anggap..ingat aku nak gi dating kat genting...Gile apekahh......"
-->> akukah? hahahha! aku bukn salah anggap beb, aku serkap jarang, mana la tau dpt korek rahsia.. nak tunggu ko cerita, xdeknya la kan. hahahaha!

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...