Monday, August 2, 2010

Kaki 5 Station Cafe

Malam Sabtu lepas, aku balik ke melaka sekejap..hehehe sebab rase macam dah lame xbalik, kejap rase nak balik kejap rasa xpayah..end up, aku balik jugak lepas menghadirkan diri ke party Aariz, aku kate balik kejap jek kerana, keesokkan pagi nya, aku dah chow balik KL semula kerana ade budak baru nak masuk rumah [hehehe penyewa baru]

owh malam tu, memang tiada makanan dirumah..owh tipu bukan tiada langsung tapi cuma sambal ayam [boring betul lah..asik ayam jek kan], & lauk kenduri...sebab musim orang pulan buat kenduri sebelom puasalah ni...erm TGH kenduri, lepas asar ade kenduri, malam pon ade, untung lah mak aku kan, xperlu masak lauk yg banyak...hanya perlu masak yg simple-simple aja hehehe...

oleh sebab tiada makanan yang menarik aku ajak mak & adik aku serang kedai makan ni

" Kaki Lima Station Cafe o lebih di kenali a K5 Station Cafe"
aku budget harga dia kompem ala2 lebih sehengget dr kedai makan biasa kan..tapi sangkaan ku meleset...harga dia boleh lah..tempat pon cantik jek...

owh nak dtg sini mudah aja, dia di Lebuh AMJ aja...area semabok, lebih tepat kurang dr 1KMutk sampai ke simpang nak ke ayer keroh melalui bukit katil. ok dpt x? tapi yg pasti kedai ni mmg tepi jalan jek kat lebuh AMJ tu yeeee
ni jek menu dia..xbanyak sangat..aku tny ade peti cadangan, tokey nye kate ilek...huh~ xpe lah..maybe akan dtg akan ada byk lagi kot yg di tambah dlm menu dia...tgk harga dia pon...ok lah kan...
dan ini lah suasana dalam cafe ni....
dan ini lah burger grill double yg aku order...set ni cuma rm3.50 jek..
owh fries ni aku dah melantak separuh baru teringat nk snap..hehehe

Mak aku makan mee kari & adik aku mee kung fu, sbb dia nak ber kung fu depan TV balik dr makan tu..hehehehe & aku tapau kan burger utk ayah aku..wakakaaka balik umah aku siap paksa dia makan lg...hik22

ok lah nnt jn lupe singgah sini ye..

Nota kaki: lepas raya kene bawak mak aku makan chicken chop..sbb mlm tu dia carik chicen chop..tp kedai ni xjuai plak..hehehehe

** Atas permintaan Ila, nah amik peta ni utk kegunaan ko..hehehe sori lah, aku buat pakai paint jek...tu yang nampak mcm budak baru belajar komputer buat kan..hehehehe

Peta ke K 5 Station cafe

3 comments:

semut-terbersin said...

alaaa kat mana ni? nak kene carik ni..bleh try..nampak menarik giler burger ko tu..murah je plak tu..
sempat eh ko balik mlk..pergh gila penat esok nye balik kl balik..

Yun said...

erm mmg best burger dia tu, erm nnt aku nk cube set hotdog plak..hehehe

owh bab peta nk ke situ, nnt aku upload kn, dah buat kat opis td, sekali lupe daaa nk selitkan dlm ni

semut-terbersin said...

hoh upload uploadd! mau tgk map..harus lah aku heret daous pi situ kalo balik mlk nanti

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...