Friday, October 15, 2010

Semoga Selamat Pergi & Selamat Pulang

Kepada yang mengerjakan Haji, Semoga Semuanya selamat.

tetapi entry ditujukan khas kepada, peserta2 treasure hunt Bernas pd esok, sob sob, xdpt join kali ni...sob sob, xpe, simpan aje perasaan Jeles ni jauh disudut hati [cewahhh ayat poyo].

kepada yang menang, sesungguhnyalah, itu adalah adiah team aku...muahahahaa over ok, xmasuk tp perasan hadiah utama tu sebenarnye dia yang punye/..poyo sungguh harini. well, team aku memang dah verangan nak julang hadiah utama, tetapi ape kan daya, isu "Outsourcing" dah memusnahkan segala impian. lagi pun, aku memang xleh join sbb esok kenduri si umi [membe aku] dan aku plak kene bekerja as tukang tangkap gambar poyo esok

maka esok saja......................

kepada pemenang [pdhal lom lagi mula pertandingannye kan] tahniah.

6 comments:

Queenin Murni said...

hehehe... apa lagi nak dikenang yun? orang dah buang kite jauh2... :P

pulangkan balik duit kelab bernas aku... hahahahah!

yam said...

erm...bnm pun wat treasure hunt esok...ke melaka...dr bnm...

Marvic said...

team aku dpt TOP 50 hokey...hahaha

Yun said...

ahh sudah...lah..ko dpt no 31 kan..aku dha bace report treasure hunt tu..kekeke

cyanamoose said...

wey.. yun kalo ko masuk pun blom tentu top three. sedangkan juara aritu pun sudah tersungkur. haha. tp kalo ko join sure dapat hamper bihun.. hahahaha.

Yun said...

cyana: juara haritu sbb dia dpt jwb semua soalan am. kami byk failed kat situ..skrg team aku dah penuh ilmu di dada....jgn nk perlekehkan team aku...

owh hamper bihun utk murni jek..opssss..murni maria dpt hamper bihun kali ni..muahahahahaaa

well xdek rezeki utk team aku menunjukkan ketereran kami...

well ramai yg tersungkur sbb ramai xexpert jalan kat kuantan lah....

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...