Saturday, December 4, 2010

Geng Sepermainan

Tajuk takmo kalah kan, sekali tatap gambar, erm apelah kaitan binatang di bawah ni yg comel dengan erti geng sepermainan. Well, name pon budak kampung, mcm aku dulu lah. Kandang kambing ngan lembu tu mcm playground [almaklom lah, kat kampung mane ade taman permainan] huhuhu

Gambar ni aku snap masa ke rumah kak mass di Masjid tanah utk menemani sara make-up utk shoot outdoor dia last weekend.
Budak-budak ni main ngan kambing macam main ngan kucing, siap peluk vagai kan...kagum lah saya sekejap..huk huk...mcm lah xpenah ade experiance sedemikian, seingat aku, aku penah lah menyusukan anak lembu..opppsss bukak susu cap gantung ya...bg susu dalam botol, lembu kematian ibu ketika dia dilahirkan..maka, bapak kawan aku tu bagi lah susu cap everyday, bg dia minum pakai botol...canggih lembu tu..aku ingat lagi name lembu tu Khamis, sbb dia lahir hari khamis...abislah kalo si siti bace cerita si khamis dia..heheheee dah tu jek..berbalik pd budak2 ni..padahal masing2 dah bersiap ngan baju cantek nk pegi ke rumah sedare kawen...hahaaha sekali ngan bau2 kambing + lembu skali depa ni bawak...
comel plak aku tengok kambing ni kan..nk masuk umah macam masuk ke kandang dia..selambe jek...
kepala dia comel lah...masuk jenguk sket sket...skali tuan umah ade melepak kat verandah tu kan...
makanya, kene patah balik lah kan..hehehheee

2 comments:

cyanamoose said...

bley la bagi hadiah anak kambing untuk kenanga nnt. bley teman jijo dikala sunyi.hahaha

Kenanga said...

akaq xmo kambing...akaq nk cikcing muda yg dijanjikan nyiok...ade ke patut nk bagi cikcing mandul!

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...