Wednesday, January 26, 2011

The Danna, Langkawi

Alhamdulillah dah selamat sampai di Pulau yang indah lagi cantek untuk Honeymoon urusan kerja. Sangat grand plak hotel yang disediakan. alhamdulillah, dapat lah merasakan. harap pergi sendiri, kompem kene kecek yam pergi skali supaya dpt tidor di hotel bank negara yang best lagi tak terkata tu dengan harga yg berbaloi2 kan.

Lena lah tidur 3 malam ni yek...ahaks....utk pesanan barang aku xpasti akan berkesempatan ke tak nak menyoppingkan diri di sini, sebab datang atas sebab kerja kan....

dan thanx to didi sebab menumpang kan i bermalam di rumah semalam & menghantar i ke LCCT. orang xdek teman hidup beginilah kan..menumpang kasih teman permainan ajelah...nak naik teksi seram plak kan, ..pagi2 buta sorang2 kan, nak drive & parking kat situ utk 4hari lg menyeramkan ..

tiket flight kol 7.30am, awalkan, kalau pg bercuti bersama rakan2 sepermainan takpe & dan ade jugak sorang yg tertinggal flight..hehehhee nasib ada flight kol 10am plak kan....

6 comments:

mama tisya said...

nk FM:) hotel danna??bkn datai ke??bestnye dk otel even kena p wt kj

NICK @ NADIA said...

terbaeekk!!ai yg ade teman idop ni pn xbpeluang dok hotel gini uhuk uhuk.
org kate ade hikmat dsebalik semua ni.mu xde teman tp mu leh enjoy bjimba tmpt bes2 jeles ai tau.bsyukur ape yg ade..insyaallah thn ni pakcik aman bikin kenduri besau pny ;) aminnn

amoi said...

best siot dpt tido hotel free yg best lagi santek...hoho...

saifurudin said...

wow .. hotel gempak ...

Queenin Murni said...

kan ada en lok temankan u....
va va va va..dah masuk opis baru aku tau ko ke sana... aku mau khinder bueno byk2....... :)

Yun said...

murni: gaji masok esok....& xkuar duit lag...pahtu ade ke kesempatan shopping? erm erm....kalo ade aku bwk bungkusan dr jusco jek..muaahahaha

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...