Sunday, April 17, 2011

Mencabar

Well, itulah perkataan paling sesuai. Memang photographer boleh gantung camera macam ni, kalau semua kids macam si Adam ni. Begitulah Adam, memang tak boleh nak di kontrol, lebih-lebih lagi kalau tempat yang lapang dan luas untuk dia menguji skill kelajuan dia.ahaks. Tapi takpe, adalah jugak kerjasama dia yang berjaya. muahahahaaa Dari Adam kecik, sampai dah kelauar adik dia kan, barulah berjaya melunaskan apa yang dijanji. ngeh33. Kira oklah, dari cancel teruskan. dan semalam petang aku & family Murni ke putrajaya. kitaorang lepak kat area menara roket tu. dan inilah hasil dari kepayahan itu.

Adam Rifqie


dan adiknya


Afif Zikrie a.k.a Akram Jr.

Nasib baik adik ni masih belom reti nak berlari.

3 comments:

Queenin Murni said...

tq beb sebab sudi meluangkan dgn kami sefamily... hik hik...

tak sabo nak tungggu ko balik nak tgk hasil2 yg lain.. hehehehhe!

Yun said...

ok tak aku jadik bibik?

owh hasilnya, kena lah tgu lama sket barulah berbaloi penantian tu kan.,,negh33

cyanamoose said...

senang rasanya shoot si adik.. hhehe

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...