Wednesday, July 27, 2011

Buat-buat TERkejut

Bila tengak account bank. walhal dah tau yang finance dah tersilap bank in gaji..bayangkan kalau gaji banyak tu sebulan..muahahahaa

macam mane lah bleh tersilap kan.nasib baik lah telah diberitahu awal.kalau tak..memang aku koma tengok amount nya... agak-agaknya depa tersilap cek grade aku kot.hehehee

tak pasal-pasal nak kena pulangkan balik...

**gambar terpaksa di delete yek..seperti yg dijanjikan**

amacam zam? puas hati. maybe gaji ko dah byk ni kot..aku memang lah sangat2 jauh dari ni kan..muahahahaaa


dulu amount banyak2 masuk dlm acc tym bonus kat bernas jek kan...

6 comments:

ZzamzZ said...

meh la tempek skt gaji yg di idam sume org2 yun kekeke

Yun said...

ha aku dah tepek..sila cek...

nnt nk kena remove blk tu

semut-terbersin said...

fuhh fuhhh kayoooo! gaji dekat rm10k tu!!bezznye! saya mau saya mauuu!!

Queenin Murni said...

ke depa naikkan gaji ko sebab takut ko larii....


waaaaaaaaaaaaaaaa....sgt jeles!!

Yun said...

ila: memang sampai termimpi aku mlm smlm merasa gaji byk mcm ni kan...

murni: dalam mimpi pon belom tentu dpt merasa ok. kena pulangkan 6k yek...maka ko paham2 lah balance gaji aku berapa + claim aku utk sebulan setengah lak tu..sob sob..sikit ok!

Yun said...

eh lupa..kalo aku lari jek ok tak? hahahahahahaaa tak payah pulangkan duit yg dah tersalah masuk tu..huhuhu

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...