Tuesday, July 5, 2011

Mood Sweng

Pagi-pagi dah spoil kan mood aku sebab keta aku kena block ngan Saga FL baru yg no dia 4908. amik ko. geram tau. dah tau block keta orang sila lah tgl kan no phone kan. nak jek aku langgar kasik kemek. wa dah lah lambat. xpasal2 aku terpaksa pikirkan idea bijak utk redah jek korridor kedai-kedai tu. seb baek kakak kedai tu pon kesian kan. ni yang pikir nak beli rumah teres. senang xpayah bengang mcm pagi ni.

dan aku blh bet, orang punya keta tu memang tgh layan makan brekpes kat kedai bawah tu. blh je selambe ayam bila aku tny xnak ngaku kan. memang aku jumpa lg, boleh pancit tayar dia nnt.

3 comments:

semut-terbersin said...

ko kenape tak hon je banyak kali?? kasik pekak semua org kat kedai2 tu

Yun said...

ila, bukan takat hon jek..aku dah pg tny kat kedai tu, selambe jek sekor2 kan. tp ade lah muka yg mencurigakan tp selamba jek cont makan kan. bila aku dah redah koridor tu, nmpk lah dia mamat tu gerak ke kereta...mmg aku aim nk pancitkan tayar dia. aku xrasa dia org situ, tp dia dtg utk brekpes jek tu

semut-terbersin said...

oh!..kurang hajar betul mamat tuh..dah tau dia nye kereta, pergi lah kejap alih then cakap sori..itu pon payah? no manners betul! tp slalunye kalu dah kene hon, org cepat2 alih..dia bleh buat derk je? ish ish ish

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...