Tuesday, July 5, 2011

Family Day

Sekelipan mata dah setahun aku berkerja dengan ScSB. (1 Julai lalu genap setaun), Erm kira dah setahun lah berlalu kisah huru hara jiwa aku tu kan. Semua yang terjadi ada hikmah disebaliknya. dan sesungguhnya lah ianya mematangkan pikiran.

dan 25 & 26 Jun yang lepas Kampeni aku, mudah nak paham, kampeni aku bawah puncak semangat group, makanya ada beberapa kampeni lain lah yang di bawah naungan PST tu yg terpaksa join..huhuhu tahun ni ke Gambang waterpark. seawal sabtu pagi, 10am, bas bertolak dr Opis jln tandang ke Gambang.

dan baju yg di sediakan khas utk family day kalini adalah purple..yeay, tanpa ragu2 utk dipakai..yeay sekali lagi. sampai dalam 2pm. register & check-in bilik. aku sangat lucky 1 apartment 2 bilik, hanya berdua ngan Budak CDC kelantan. huhuhu damai betul. hehehhee dan petangnya ada aktiviti telematch. biasa lah ada kategori kanak-kanak dan dewasa.



aktiviti untuk kanak-kanak



rebut jangan tak rebut
sapa banyak dia menang yek


muka gembira bawak balik hadiah


dan aktiviti orang dewasa, di mana hubby di sazz a.k.a mr.solja semangat bebanau nak masuk kan.



disebabkan dia jek yg aku kenal, maka gambar dia jek lah.


khusyuk mereka ni dengar syarat2 permainan


cayalah


dan malamnya pula, dinner yg bertemakan "Summer Fun"



mari tepuk tangan ramai-ramai


budak paling gembira sbb byk ballon, tapi terlupa bawak balik daaaaa


eh, mana boleh abg jek, adik pon nak interprem jugak kan


keesokkannya, bergumbira di waterpark. not bad lah games dlm tu. next tym kena pg dgn geng plak, but bukan pd weekend or public holiday..masakkkk ooooo

No comments:

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...