Sunday, October 23, 2011

Jom Renang



Tak mudah rupanya nak berenang ni kan. Owh, sekarang aku ke kelas renang, dah tua baru terhegeh-hegeh nak belajarkan. takpe, kena ikut pepatah, biar lambat asal selamat. hehehehe dan lebih baik lambat dari tak reti langsungkan. huhuhu :P


ok, apa yang boleh diperkatakan. susah nya lah nk berenang nak bernapas..huwaaaa semputlah kelas harini. dahlah telinga aku dah pekak harini gara-gara asik lah masuk air.


kalau nak join kelas renang boleh ke website ni JOM RENANG. coach dia si ben tu ok, ajar bersungguh-sungguh jugaklah. tapi nasib badan dia dapat student yg dah kertu mcm aku. keras ok...hope aku akan reti berenang, tak terer takpe, janji reti, koman-koman confident dalam air tu dah ada. fooouuhhhhhhh oklah, tak mudah rupanya berenang ni kan.

7 comments:

cyanamoose said...

kasi la post gmbo burqini skali..

semut-terbersin said...

Chaiyokk!!! Huu aku dr dulu nk amik class, tak amik2! Nnt dah tere bleh lah dtg berenang2 di rumah kami

Yun said...

cyana: opsss, bukan xmo post, takut nanti kak gee fitam plak nnt.

ila: hahaha tulah, boleh tumpang berenang kat kolam rumah ko kan..hehehehee tapi semput + menggelupur aku jadinya dlm air..lawak jek

NormaLiza Mah said...

berenang memerlukan tenaga yg byk. tu yg pasti...
singgah usha entry n iklan...
moga dpt bntu tmbh $$ tabung blog. jom singgah.

Yun said...

normahliza: thanks sbb singgah. & mm betul, hope lepas ni boleh lah berenang utk sesi mengurangkan berat badan.

saifurudin said...

tggu aku roger .. ada water rafting lagi ..

Yun said...

sepul: wahh i like...jgn lupa roger k!

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...