Skip to main content

Jom Renang



Tak mudah rupanya nak berenang ni kan. Owh, sekarang aku ke kelas renang, dah tua baru terhegeh-hegeh nak belajarkan. takpe, kena ikut pepatah, biar lambat asal selamat. hehehehe dan lebih baik lambat dari tak reti langsungkan. huhuhu :P


ok, apa yang boleh diperkatakan. susah nya lah nk berenang nak bernapas..huwaaaa semputlah kelas harini. dahlah telinga aku dah pekak harini gara-gara asik lah masuk air.


kalau nak join kelas renang boleh ke website ni JOM RENANG. coach dia si ben tu ok, ajar bersungguh-sungguh jugaklah. tapi nasib badan dia dapat student yg dah kertu mcm aku. keras ok...hope aku akan reti berenang, tak terer takpe, janji reti, koman-koman confident dalam air tu dah ada. fooouuhhhhhhh oklah, tak mudah rupanya berenang ni kan.

Comments

cyanamoose said…
kasi la post gmbo burqini skali..
semut-terbersin said…
Chaiyokk!!! Huu aku dr dulu nk amik class, tak amik2! Nnt dah tere bleh lah dtg berenang2 di rumah kami
Yun said…
cyana: opsss, bukan xmo post, takut nanti kak gee fitam plak nnt.

ila: hahaha tulah, boleh tumpang berenang kat kolam rumah ko kan..hehehehee tapi semput + menggelupur aku jadinya dlm air..lawak jek
NormaLiza Mah said…
berenang memerlukan tenaga yg byk. tu yg pasti...
singgah usha entry n iklan...
moga dpt bntu tmbh $$ tabung blog. jom singgah.
Yun said…
normahliza: thanks sbb singgah. & mm betul, hope lepas ni boleh lah berenang utk sesi mengurangkan berat badan.
saifurudin said…
tggu aku roger .. ada water rafting lagi ..
Yun said…
sepul: wahh i like...jgn lupa roger k!

Popular posts from this blog

Vietnam (KUL-Hanoi-Danang- Hoi An - Mui Ne - HCMC - KUL)

Travel ke Vietnam ni dah nak setahun baru terhegeh-hegeh nak update kan. well, macam biasa, gambar dalam phone je uols, tu yang lambat nak proses. lepas tu aku memang malas super malas nak mengarang ayat.

percutian ke Vietnam ni takdelah rancang apa-apa, bila stress kerja mulalah tangan tu gatal kan. dan tanpa plan apa2, aku ajak DD beli tiket flight ke Hanoi and balik dr HCMC. ko mampu...gamble beli lepas tu baru lah nak plan. beli bulan dec kot travel on april/.kah kah..dan tak terpikir pon nak ke mana..yang aku tau misi utara ke selatan..itu sahaja. masa tu tic flight dalam RM500 utk returns.

dah masuk bulan 3 baru terhegeh2 nak plan..makanya, tak ckup hari plak, so, dari hanoi nak ke danang naik flight. sebab beli lambat dalam rm300 jugak lah kena... naik Vietnam airlines. layankan je.
tips utk penukaran duit:
- utk ke Hanoi, bawak USD je pon ok. semua tempat accept USD. sebab kalau kira, guna DONG boleh jadi rugi sket.
- Utk area tengah macam Danang, Mui Ne, dan lain2. better se…

Salam Ramadhan Kawan-kawan sekalian

Syukur alhamdulillah masih berkesempatan kita bertemu dengan ramadhan kali ini.

Payah jugak nak carik gambar yang gugurl alone..huhuhu semua nak gambar sekeluarga, sungguh tidak melambangkan ahkak yang single ni. Ok, thanks to mr.google dan thanks kepada pembuat gambar di atas.

Dikesempatan ini, saya dengan rendah diri memohon maaf di atas segala jenis keterlanjuran yang mengguris hati secara sengaja atau tidak. Semoga ibadah kita diberkati dan sentiasa dipertingkatkan.

Blog ini yang seakan terabai dek kesibukan tuan rumah yang tidak terkata. Semoga kesibukan ini ada terselit saham akhirat hendaknya.

Dan syukur sekali lagi kerana kerja migration data utk 139 cawangan semalaysia dari 139 db access kepada db centralize dengan 139 ragam. syabas kepada ahkaklorat ni. Semoga fasiliti baru ini memberi keselesaan serba banyak kepada pengguna.

Dan kepada rakan-rakan yang terasa diabaikan oleh ahkaklorat, sorry lah ye, sekarang ni masa yang ada memang akan dirujuk kepada katil di rumah sahaja…

No plat kereta di curi

aku penah cerita kisah ini yang jadi kat kawan aku masa 2010. tapi kalini, jadi pada aku pula. kejadian di parking rumah aku, motif tak dapat diketahui, tak fasal-fasal aku terpaksa ambil cuti, mujur cuti ganti ada lagi..sayanglah kan kalau EL ni.

Kejadian isnin pagi masa awal ogos yang lepas. dan masa yang tepat kehilangan tak perasan sebab dari sabtu tengahari aku tak keluar rumah sehingga isnin pagi nak pergi kerja. baru perasan dekat opis...hehehe dah lambat mana sempat nak telek kereta, tiba2 opismate aku tegur mana no plat...aduhai...satu kerja kan..tak memasal kena patah balik cari balai polis... dan buat report..

alhamdulillah lom ada apa2 lagi..entah apalah motif orang yang ambil no plat tu..tak memasal terbang rm60 utk both set.

dan diingatkan jangan lupa report kalau kejadian ni terjadi..atleast beringat perkara2 yang tak diingini berlaku.