Wednesday, November 9, 2011

Nikon 1 J1 dan Nikon 1 V1

Sesi tayang gambar yang di copy dari google image...

J1 ke V1 ke?


dapat yang "Ke" aje lah. jawabnya.


oklah biar gambar yg menceritakan segalanya.






2 comments:

semut-terbersin said...

ni baru kan? nikon baru keluarkan camera camni..(erk ke aku salah?)
sbb aritu aku tanye org kedai, dia kate nikon tak buat lagi..
huwa huwa huwaaaaa..tak lama lepas aku beli camera, daous gugel ranking kat internet, nikon dah kuar camera camni..aiyaaa..melepas!

Yun said...

ila: yupp camera baru. dia launch sept lepas tp kat malaysia ni baru ada kot sbb aku baca paper last week terjumpa iklan dia..hehehe tu mlm tdai baru teringat nk google kan.. price dia utk j1 dalam 2.4k yg j1 3k++ jugak lah.

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...