Skip to main content

Ku pendam kan perasaan


Nampak gayanya, impian utk menjadikan dia sebahagian dari ahli keluarga terpaksa di tunda. majlis untuk meminangnya terpaksa di tunda ke suatu hari yang akan dikenalpasti selepas rundingan damai yang akan di adakan pada pertengahan bulan April nanti..sob sob sob. Poyo plak ayat ni. aku dah sengal. masalah line slow pada ketika 3.30-4.00 pm datang balik hari setelah 2hari dia bertenang. menyusahkan orang betul. kan dah kena pikir jalan penyelesaian nya lagi..adoiyai.

Ibu Naufal, sila lah sunting barangan ini dengan kadar segera, nak tunggu version baru tu lambat lg lah..silap2 ujung taun..birthday ko pon muncul balik tym tu..hehehehee baik ko tuntut hak ko ni dengan kadar segera. muahahhahaa boleh aku try test nanti...hehehehe alah aku nk try test main game Angry bird tu jek...

Comments

cyanamoose said…
kalo perlukan rombangan meminang...den bley jek jadi salah satu dr tukang bwk hantaran tu. hahaha
otak3suku said…
sabaq nok, nanti ado yg lebih mantop dari ni..Motorola Xoom!
Yun said…
cyana: zaman moden, xperlukan rombongan, pergi sendiri mengadap jek...

otak3suku: erm, family moto i xberapa berkenan lah...xtau lah kalo akan dtg kan..jatuh chenta balik ke kan
yam said…
Erm...aku mls nak meminta2 la...aku tggu je dia dtg bergolek dpan aku ni...xtau la bila...heheheh...sampai ipad kuarkan ipad2 dah ni...serius aku jeles smlm tgk si Ally Iskandar pgg Galaxy Tab dia ms Mentor 5...

Popular posts from this blog

Vietnam (KUL-Hanoi-Danang- Hoi An - Mui Ne - HCMC - KUL)

Travel ke Vietnam ni dah nak setahun baru terhegeh-hegeh nak update kan. well, macam biasa, gambar dalam phone je uols, tu yang lambat nak proses. lepas tu aku memang malas super malas nak mengarang ayat.

percutian ke Vietnam ni takdelah rancang apa-apa, bila stress kerja mulalah tangan tu gatal kan. dan tanpa plan apa2, aku ajak DD beli tiket flight ke Hanoi and balik dr HCMC. ko mampu...gamble beli lepas tu baru lah nak plan. beli bulan dec kot travel on april/.kah kah..dan tak terpikir pon nak ke mana..yang aku tau misi utara ke selatan..itu sahaja. masa tu tic flight dalam RM500 utk returns.

dah masuk bulan 3 baru terhegeh2 nak plan..makanya, tak ckup hari plak, so, dari hanoi nak ke danang naik flight. sebab beli lambat dalam rm300 jugak lah kena... naik Vietnam airlines. layankan je.
tips utk penukaran duit:
- utk ke Hanoi, bawak USD je pon ok. semua tempat accept USD. sebab kalau kira, guna DONG boleh jadi rugi sket.
- Utk area tengah macam Danang, Mui Ne, dan lain2. better se…

Salam Ramadhan Kawan-kawan sekalian

Syukur alhamdulillah masih berkesempatan kita bertemu dengan ramadhan kali ini.

Payah jugak nak carik gambar yang gugurl alone..huhuhu semua nak gambar sekeluarga, sungguh tidak melambangkan ahkak yang single ni. Ok, thanks to mr.google dan thanks kepada pembuat gambar di atas.

Dikesempatan ini, saya dengan rendah diri memohon maaf di atas segala jenis keterlanjuran yang mengguris hati secara sengaja atau tidak. Semoga ibadah kita diberkati dan sentiasa dipertingkatkan.

Blog ini yang seakan terabai dek kesibukan tuan rumah yang tidak terkata. Semoga kesibukan ini ada terselit saham akhirat hendaknya.

Dan syukur sekali lagi kerana kerja migration data utk 139 cawangan semalaysia dari 139 db access kepada db centralize dengan 139 ragam. syabas kepada ahkaklorat ni. Semoga fasiliti baru ini memberi keselesaan serba banyak kepada pengguna.

Dan kepada rakan-rakan yang terasa diabaikan oleh ahkaklorat, sorry lah ye, sekarang ni masa yang ada memang akan dirujuk kepada katil di rumah sahaja…

No plat kereta di curi

aku penah cerita kisah ini yang jadi kat kawan aku masa 2010. tapi kalini, jadi pada aku pula. kejadian di parking rumah aku, motif tak dapat diketahui, tak fasal-fasal aku terpaksa ambil cuti, mujur cuti ganti ada lagi..sayanglah kan kalau EL ni.

Kejadian isnin pagi masa awal ogos yang lepas. dan masa yang tepat kehilangan tak perasan sebab dari sabtu tengahari aku tak keluar rumah sehingga isnin pagi nak pergi kerja. baru perasan dekat opis...hehehe dah lambat mana sempat nak telek kereta, tiba2 opismate aku tegur mana no plat...aduhai...satu kerja kan..tak memasal kena patah balik cari balai polis... dan buat report..

alhamdulillah lom ada apa2 lagi..entah apalah motif orang yang ambil no plat tu..tak memasal terbang rm60 utk both set.

dan diingatkan jangan lupa report kalau kejadian ni terjadi..atleast beringat perkara2 yang tak diingini berlaku.