Monday, April 4, 2011

Selamat Sampai ke Pangkuan bantal busuk

Alhamdulillah, perjalanan kali ini berjalan lancar. Even ada berita yang kurang enak pada mulanya berkenaan cuaca di sana. dan alhamdulillah ramalan cuaca kali ini benar belaka. selama 4 hari 3 malam di sana [1-4 April 2011], memang cuaca elok sahaja. walaupon selatan thailand masih di landa banjir. dari atas flight memang nampaklah keadaan banjir di sana.

Seperti biasa, aku di temani oleh Deuter 32L aku. erm tanpa sedar dah tujuh tahun usianya,. srrylah tuan kamu ni terlupa nk daftarkan sekolah kamu awal tahun haritu.ahaks. kepada Mem Besar [dipersetujui oleh suaminya], walaupon barang lama, tak pelru ditukar ganti sekiranya masih elok.
yeah, percutian ini memang di rancang since July 2010. lama kan beli tiket tu.hahahaha beli tiket 6org tapi yg terbang pada hari kejadia cuma 4org. makayah aku dah di ingatkan berkali2 tapi asik lupa jek nama lokasi. maybe makayah aku tak tahu nama tempat ni. hehehee tapi seperti biasa tiada bantahan dari mereka. pergilah ke mana pon, janji pandai jaga diri. thanks to them yg sgt paham & supportive. eleh cube aku asik mintak duit..kompem dia tak kan benarkan kan kan kan kan.
Me-Joe-Nik-Pop

berempat dan thanks to Poprina sebab byk membantu dlm masalah komunikasi. owh..Poprina ni boleh bertutur bahasa siam. makanya, senang lah kan bab urusan di sana. kurang lah ayam & itik bercakap..ahahahahahaa

Oklah percutian dah tamat, entry penuh kena simpan dalam Buku 555 dulu lah yek.

Apa yang aku boleh katakan. aku suka sangat Phi Phi Island. rasanya, sepatutnya bercuti ke sana jek.

dan esok kena masuk opis, kol 8.15pm tadi dah dpt SMS mengatakan esok ada consultant baru nk jumpa..muahahahaha BORING kan. SMS jek lah esok pagi kan.

5 comments:

cyanamoose said...

beb... bley la ko pergi phi phi lagi... bersama abe pop! auuwww!

Yun said...

well, dr aku pg ngan pop or orang2 lain baik aku pergi sndr sorang2

yam said...

tggu je la kawin...g berbulan madu di sana...

yam said...

tggu je la kawin...g berbulan madu di sana...

Yun said...

yam: oppsssss insyallah...muahaha

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...