Monday, July 4, 2011

Dapat test drive

kete kat atas ni..perghhh xperlu lah verangan nak memiliki..dapat test drive sekali pon dah Alhamdulillah kan..xkempunan. muahahahaa

ekceli gambar ni aku snap dalam kereta kat parking depan KFC jitra. masa ni tengah bengang sebab ada orang double park belakang kereta aku. makanya, aku makan hangin hangat selama 30min jugak lah kan. dan nasib lah ternampak kereta ni..terus hangit hangat jadi cool..wallaaaaaa...lalalala

No comments:

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...