Thursday, July 14, 2011

Rainforest World Music Festival

Juz coming back from Rainforest World Music Festival(RWMF). Aku sempat pegi hari yang last (Ahad,10 July 2011) sebab hari yang tawaf lah tempat2 lain di sekitar kuching ni kan.


Gambar di atas ni credit to Mus'ab. nak tgk yg lain-lain jengah FB dia di sini



Kalau orang tanya best ke tak, Serius Best. next time aku nak pegi lagi, tapi nak carik geng yg blh layan lagu etnik negara. biar tak paham, janji boleh layan music dia...serius lagi best dr konsert JB ok! tapi malam tu konsert sunset, konsert terakhir b4 berakhirnya festival tu aku duduk jauh nun di belakang, sebab malas nak bersesak2 kat depan. nak amik gambau pon malas. sebab trip ni macam tersangat lah penatnya. hehehehee ok lah. nanti aku share cerita lain pulak.

No comments:

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...