Monday, July 18, 2011

Selamat Kembali

yeah, bersiaran kembali dari pekan Jitra. uhuk. selamat sampai kol 12.03am ahahahaa dan malam ni tdo lena( tapi mata xleh lelap lagi nih.) kat hotel ni. uhuhuhu serius letih tahap gaban, tapi xleh lelap. ni gara2 aktiviti yg meletihkan since jumaat. dari cyber ke shah alam & balik melaka lepas tu sabtu ke segamat, balik dari segamat singgah melepak di muar dan tgh tadi gerak balik ke KL, transit sekejap kat KL sampai tertidur 2jam. hehehe end up.kol 7lbh baru gerak balik kedah. huwaaaaaa aku malas + lemau dah nak balik kedah ni, tapi apakan daya, dah xleh excuse minggu ni. muahaha sebelum balik cek jugak email, mane lah tau ada email yg boleh buat aku mengelat kan. ngeh33.

apa2 pon, dah selamat sampai dan esok kerja. tu lagi xsyiok apsal lah cuti sekejap jek kan. dalam tak nak mai kedah ni, aku rindu jugak nak makan cjar kuew teaw ghanni tu kan. hehehehe. dan lagi best sampai hotel dah mandi manda, boleh plak berus Gigi non ado dlm beg, lupe plak aku gune utk trip sarwak aritu, lupe nk kuarkan dari poket deuter aku tu. huwaaaaa terpaksa lah kuar kejap di kala pagi2 ni kan. seb baek kedai kat depan sana bukak sampai kol 1am. opps aku sampai ngam2 budak tu nk ttp tapi dia kesian sbb aku ckp nk beli berus gigi..hhehehe mau esok pg keje mulut kepam kan. seb baek budak tu baik hati maka selamat lah mulut aku dr kepam.

dah lame xmerepek dalam belog sendiri kan. dan aku masih ada masalah nk komen kat belog marini. haih*

Rabu lepas, hahah tetibe nak cerita apa jadi rabu lepas. hehehe belasah lah. skodeng tiket wayang online, konon nk booked kat melaka kan hari sabtu nya show. sekali cerita yg aku nk tgk tu last day hari rabu..huhuhu terus lah wat keje gile pg jek mid valley lepas keje. seb baek sempat masuk show kol 6.35pm. alah citer melayu kompem kejap jek kan kan.kol 8pm dah kuar dah, dan aku bijak aku beli tic utk 2 show ok. Sekali lagi & transformer. transformer aku amik show kol 8.45pm. muvi harry kena simpan dulu, tgk awal2 xdek feel..muahahahaaa alasan jek tu. dan as usual aku layan muvi sorang2. nk emo lebih pon tarak hal. sbb kompem tak kena perlekehkan kalo ternangis. muahahahahaa

sekali lagi tu aku nk tgk sbb si mia tu jek.muahahaha dan well, citer dia sempoi jek mcm muvi malay yg lain, tapi yg pelik nya kali ni, aku boleh plak meleleh. tah apa2 jek bila pikir balik. tapi bila masuk tgk transformer yg tembak sana sini tu pon aku boleh meleleh. terus kena pikir apa masalah aku ni kan. sampai skrg xterungkai. tp yg pasti, jiwa wa kaco ni... kaco kaco....sbb dah xkental mcm dulu. aku rasa gonjes kompem gumbira sbb ada geng. dan kalo layan hindustan kali ni. aku berani bet lah, aku kompem meleleh punya & kalo tgk show ngan gonjes mau berebut tisu kot. adakah ini di sebabkan faktor usia? atau ketidak stabilan hormon atau kedua2nya skali atau aku ni memang ada masalah ni.

dah lah. dah kol 1.30am. wajib tidor sebelum esok aku xberupaya nk menanam semangat ke opis. gut nite uols. esok senin yek

5 comments:

NICK @ NADIA said...

weh apesal ko dok brumahtngga kt jitra lak ni?ko keje ktne skng?based kt sn eh

Yun said...

nik: kalo ko tny aku keje kat mana? ni soalan plg payah aku nk jawab...bak kata staff bernas, ehh cik kak ni, khamis lepas aku kat KL dia kat sane, isnin aku kat kedah dia kat kedah dan jumaat aku kat cyber, huhuhu conclusion, aku di mana2 skrg ni. aku blk kedah ni mcm ala2 kerinchi pegi shah alam jek dah weii..lunyai dah tenaga aku asik travel jek

semut-terbersin said...

aku pong tak bleh komen kat blog marini lagik! apehal tah blogspot ni..n kat certain blog aku tak bleh nak comment guna acct aku..terpaksa guna anon takpon taip lah sendrik nama aku..itu kalo blog org tu kasik nak taruk nama sednri laa kan..kalu kene yg ada word verification tuh, sampai thn depan tak dapek laa nak comment apa2

Sarah Shafawati said...

hahahhaha miahahahaha sila lah berebut tisuu

saifurudin said...

Harry poter ? ..... Best.. G tgk cpt.

Alamak... Aku plak yg kene kat sini cheh, aku menjiwai watak dan sekeliling, sbb tu ar emo sket, ko mungkin sbb usie kot hhheehehehehehe

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...