Monday, November 14, 2011

Alasan

i dont need reason


i dont want to know


and do i care?

sometime, reason ni menyemakkan + menyesakkan + memusykilkan + meragukan + mengkantoikan + dan segala yang sewaktu dengannya. dan better TAK TAHU dari tahu lepas tu sakit hati. :P. ok, aku sedikit emosi, owh silap, terlebih emosi sebenarnya harini. dan selama ni, aku kesah ke akan perihal kau, eh korang kan? aku seriusly tak kesah apa nak jadi kat kamu, eh korang. silap lagi . dan aku bukan amik pedulik, tapi bila korang beria nak explain macam2, macam lah aku kesah sangat kan, aku jadi menyampah!



SERIUS aku tengah memendam rasa MENYAMPAH.



dah, lebih baik aku balik, kang hadap jem tah pape jek kat bawah ni ha.



Nota kaki: Menyampah yang memang meeeee-nyammmm-pahhhhhhh

2 comments:

semut-terbersin said...

mee-goreng-mamak satu! erkkk jgn mare cik yunne..sabo sabo..
sabo itu separuh dari imaaann..

Yun said...

weh order satu jek..ape kate ko order dua.blh kita makan same..hehehe ilang sket rasa menyampah aku tu kan..

sabo tu mmg separuh iman..masalahnya separuh iman aku dah terbang dengan perangai org macam ni kan...

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...