Thursday, December 29, 2011

Episod Akhir

Aku plak yang nervous kan. ahaks. sanggup tu semalam menunggu citer Dhia dan kunun nya nak balik lepas citer Dhia, tapi, kemalasan nk drive gelap-gelap ni dijadikan alasan..hehehe walhal nk tgk citer korea kan.

ok, aku nervous sangat apa yang akan jadi dengan SALMI. aku xheran kan dhia sebab aku tau, orang baik yang sabar, memang selalu di uji, so, ending dia kompem akan bahagianya. tapi orang jahat tu, aku nak tengok apa jadi kat dia..koman2 aku dah tengok Melly jadi baik kan..dah hampir-hampir aku memimikirkan aritu., citer ni patut tukar kepada tentang Melly sebab beberapa episode yang lepas kan asiklah pasal perihal si Melly ni kan..kesian Dhia, sampai skrip pon orang nak potong..hehehehe

oklah, yang penting harini kena balik awal, dok bertapa depan TV yeahaaaaaa....

ok babai.

1 comment:

semut-terbersin said...

haha kakak aku mmg last week dia tuka citer tu tentang melly..hampeh je!
huhu aku pong! aku nak sangat tgk ending dia ape jadik kat ku salmi tu..kesah org2 lain tu aku tak heran sangat..
mari kita beramai2 bertenggek depan tv ptg ini!
aku rasa mau 1malaysia tak sabau nak tgk tv3 kol 7pm kang..

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...