Tuesday, January 17, 2012

masa untuk berkumpul

Alhamdulillah, yang dirancang selamat dilaksanakan. dan thanks to jue coz sudi follow hubby nya training di KL. maka, dapatlah kami berkumpul. if, dahulu kala berkumpul time raya, tapi kini agak payah dek kerana ketidakcukupan ahli. hehehee

actually, bukan 7 years but this year baru 6 years. tapi xpe, aku ngan jue mmg dah masuk tahun ke-7 pon.
dan seperti biasa, Ila volunteer utk bukak pinta rumah terima kedatangan kami. yupp, mmg preferred jumpa di tempat tertutup dari lepak di mana2 kedai makan kerana tempat public agak kurang sesuai. yolah sedar tak sedar 5jam hokeh kitaorg bersembang, sampai Daous (hubby Ila) angkat kaki masuk bilik & zzzzzzzzz. kesian takde geng. hehehehee tapi seronok lah kan. macam-macam topik kami sembang dan anak-anak depa ni pon terkawal dalam rumah je kan. itulah tujuan utama supaya anak2 mereka tidak bertempiaran lari sana sini. tak tenteram mak-mak nak sembang kan.
see, terpegun dengan akti ultraman di TV. paling peramah as usual, anak dara si nik lah kan. si zara. hehehe takpe gigirl mmg kena peramah kan. ahaks
dan dapat jumpa jugak si Ida, anak dia yg 2nd pon dah nk setaun. lg sebulan kot. makanya dah lebih setaun aku xjumpa dia..huhuhuhu
and hari tu jugak aku 1st tym jumpa aqeef. dan masuk 5 bulan baru kakak yun jumpa Aqeef..hehehhe
port sembang sambil makan. thanks ila hidangan satay yang lazat. dan sila abaikan aku yg nampak super duper gerga kan...tu ilusi optik sbb duduk paling depan..ngeh33
ish kejap kat meja makan. kejap kat sofa..kejap atas lantai..semua tempat lah jadi port sembang kan..hehehe serius lah, kitaorg boleh buat reunion ni bila Jue balik malaysia jek. hope raya nanti dapat jumpa Jue and insyallah raya nanti ada lagi 3 jr. 10L. so, total Jr. 10L akan menjadi 11 org. ramai tak? hehehee
ok, koleksi otomen si Aariz. hehehe banyak kan? macam-macam kaler ade. dan macam-macam size pon ada.
tym ni menyambut kedatangan Ida. Seb baek sempat dia singgah kan. kalau tak mmg xjumpa lah sbb aku nk kena hantar jue ke melawati.
Si firas ni paling pemalu. donno lah dia ikut apaknya ke maknya ke. aku rasa lebih pada maknya kot. hehehehe
dan ni Aqeef dah kepenatan melayan tetamu. hehehe comel baju Aqeef kan. dan aku mengaku xlarat nak pegang Aqeef lame-lame..huahuahuahua....

see Zara & abg Firas....anak dara si nik mmg keletah. suka nak menggoda abg firas..hahaha ayat xblh belah.
oklah. semua gambar dari camera kecuali gambar kek gegar dari camera aku..hahahahaa malas lah nk bawak camera dahhh...dan malas dah nak snap... semoga panjang umur, kita dapat berkumpul lagi kan.

Nota kaki: malam tu, aku ikut jue & family makan kat Saba' Cyber..hehehe makan jek keje nya kan..nanti kena timbang kati balik ni.

3 comments:

xhn said...

huihh igtkan pi join mkn durian jek..sekali smpai cyber daaa..
sdp sgt ek saba' tu???nk try gak lah.huhuuuu

semut-terbersin said...

itu lah pasaii! jadik jugak korang ke saba'! ingatkan dughian je..aiseh ju lagi mau komplen2 berat dia naik..padahal musang dia rembat, kambeng pon dia sental! hihihi
bezznye dapat makan saba'! aku jugak tak pi2 lagik! jom zehan kita pi!!

Yun said...

Kompem lah jd ila.ibu mengandung mengidam kn. And if korang nk pg ajak lah i..awwwmmm

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...