Thursday, March 8, 2012

Kena pikir lagi

Juz got an offer as freelance for app support.contract 4 a year.juz need to quote how much permonth inc petrol,parking,medical,phone,bonus,etc.but work as freelance paham2 jelah kn.They offer socso and epf too utk setaun tu....and


cannot believe dah sampai tahap macam ni....ish ish...confident level aku ni lom melangit lg...tp gile ke ape kampeni tu nk hire aku mcm tu..i dont have any cert in erp yet....hokeh

Dalam hati aku....biar betik derang ni....terlangkup nnt kampeni depa...


Nota kaki: tahap confident aku lom melangit mcm tu kn...ish ish mmg lah skill mmg sgt bernilai...xpe pikir dulu..mane tau dpt ilham nnt

1 comment:

saifurudin said...

kalau ko terima, ko akan charge lagi mahal sbb ko kan nak keje kat melake, berulang dari melake kot ..

ataupun just jadikan freelance as support ni sbg fulltime, tapi ko bleh datng keje bile time diperlukan je .. as if keje kat rumah ar kan ..

yeah best ..

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...