Thursday, April 12, 2012

Amaran tsunami semalam ditarik balik

Even di tarik balik,kita tetap kena bersediakan. Aku mmg xsedar pon kejadian semalam coz kat melaka xkena tempias dia kot. Ke kat kilang kaca ni yg xterasa. Whatever..orang cuti smlm tapi aku kerja kan. Nk buat camno..demi sesuap nasi...some more...kat melaka. Ape nak kisahkn. Pagi2 tengok muka mak..dah semangat dah..hehe

Tapi mmg stress jgk if dok ngan makpak ni. Asiklah kena soalkn..apsal lambat?apsal xcuti?mmg kena blk lmbt ke?mcm ni ke kerjanya? Byk lg lah..sampai aku diam kn je..malas nk jawab..yolah mane pernah dok ngan makpak time kerjakn. Huhuhu tp syiok brekpes kompem xkn tinggal.muahaha

Ok berbalik pd cerita....aku tau dari fb kengkawan smlm..n berita jam 10 smlm.terus aku rase nk cancel trip ke kohlipe ujung bln ni. Blk kg je lah jwb nye yek..huhuhu seb baek xbyr lg duit feri kn

Oklah lain kali sembang lg. Jangan lupe order tudung...coz akan ada stok baru....dah order tp lom sampai ke tgn jek

No comments:

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...