Tuesday, June 12, 2012

Cerita tertangguh

cerita tertangguh, opppss biasalah uols, payah nak upload nak menaip lagi kan. gambar plak separuh kat phone separuh kat kamera...and nak ON laptop ni lagi lah malas...almaklumlah laptop opis lom dapat lagi..maybe odw kat laut nu...lambat nau nak sampai..tulah jauh bebenau lah ko orderkan...layan kan... dan dah beberapa minggu ni aku bertapa kat lab je lah..dok guna PC kat lab, tp best jek rasanya dok kat lab tu ..hehehe

ok, bermula dari 20 mei, aku ngan didi and si bib mai awal ke batu pahat. kitaorg stay kat hotel biz hotel. boleh lah..ater cari hotel bajet kan..so, facility pon ikut bajet lah..tapi katil dia ok..tilam pon ok, aircond pon ok..so, tido pon nyenyak lah..heheehe...bila dah makin meningkat usia, malas nk rish sgt trip balik harini...dah alang2 tu bercuti sekali ke tpt tu even cuma nak tidor & cari makan jek....

tapi demi pengantin ni....si fitri ni aku ngan didi redah kan jua..budak ATAT yg lain semua mai pagi ahad tu....
dan berjumpalah kami di rumah pengantin...ehh yg bawah ni bukan rumah pengantin..tp rumah menanggah eh namanya..hehehe...ramai jugak budak ATAT yg melapangkan diri utk turun ke parit raja ni...

to fitri & wife..selamat pengantin baru. hope cepat dapat zuriat....bertambah waris ATAT....hehehe
posing ATATians...ni wajib lah kan...dan balik dari sini lah kisah laling aku yg tersadai di SK tu kan... dan weekend selepas tu.....wedding kazen aku on saturday plak. hampir2 aku tidak menghadirkan diri seb baek laling dah ok...kalo tak..memang tadah telinge setaun lah..aku takde time nikah jumaat tu pon ramai dah tanya kenapa...& mengapa....payah kan...nk kata..aku kan baru 2minggu start keje baru....mane boleh cutikan.....dah tu jumaat tu aku outstation plak tu kan....abaikan je lah...derang tetap nikah jugak kan..hehehe
ok ni lah geng aku dari kecik..sbb kitaorg ni kategori rakan sebaya dalam institusi sepupu sepapat kitaorg..even dia tua setaun..tp jadi isu jugak lah masa aku masuk Sharodz dulu sbb aku tak panggil dia kakak..hahaha dah abg dia pon aku belasah panggil nama jek kan..takkan dia darjat kakak plak..hehehee well kitaorg kan org moden...

dan selama dah beberapa taun kebekangan ni bila dah masuk usia zon amaran...aku ngan dia selalu jugak jadi bahan one two jus kan...tapi skrg aku lah one two jus sorang2....sob sob..ko tinggal kan aku tapi takpe...aku tetap doakan korang bahagia selamanya..don worry..aku tengah gigih ni...gigih skodeng calon..miahahahahaa
ok ni antara mak sedara ngan sepupu sepapat tapi xsemua..ni cuma 5% jek kot..hehehe mane yg ade jelahkan..yg lain semua bertaburan kat bawah..ni antara yang mengelat..opppss ni geng amik duty after 3pm lah kan...
to both of you...halita & firdaus, semoga kalian tabah menempuh dugaan alam berumah tangga...doakan turn aku plak lepas ni ye.
dan esoknya pula, aku ke kluang pula..huhuhu ni trip balik hari ye....hehehe serang kenduri ejot plak. dan aku terpaksa import khidmat ayah aku as driver..betul2 xlarat nk drive....tu alasan jek..walhal malas...hahahahaaa yolah nnt malam tu nk balik KL plak kan....at least dpt lah aku qada' tidur dalam kete tu kan...tp mmg betul2 aku membuta pegi & balik ye....

dan dapatlah aku saksikan majlis pernikahan ejot & hubby dia. walaupon ade cerita bengang di sebalik make up ejot...tapi ko tetap gojes pd hari tersebut...aura & seri pengantin le katekan...

babe, aku doakan....cepat lumba marini...hahahaa dan nanti aku plak potong ko..hehehe and nnt rajin2 turun KL yek..kita buat reunon 10L lagi..sbb dah bertambah ahli kan..oppps
dan nomey jadi pengapit si ejot adelah aku geng masa nikah tu kan...dan ade geng nak menyibok posing..hehehhe


dan....cukuplah....nak kol 12am dah ni..nak tidor esok nak kerja.....kena siapkan kerja..hahaha sbb khamis & jumaat nak kena outstation lagi....even xjauh pon..tp stilll PD tu luar kawasan KL kan..hehehehe

1 comment:

semut-terbersin said...

oh ada kisah bengang make up ejot? nampak takde sebarang cacat pon? cantik berseri2 je ejot!

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...